Αρχική   >   Συνταγή    >    Μοσχαρόσουπα

ΜΟΣΧΑΡΟΣΟΥΠΑ

Maggi Cooking - Μοσχαρόσουπα

Χρόνος προετοιμασίας
10'
Χρόνος μαγειρέματος
120'
Μερίδες
4
Βαθμός δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. ποντίκι μόσχου
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 πατάτες
  • 3 καρότα
  • 2 κλωνάρια σέλερι
  • 1 κύβο βοδινού Maggi
  • Αλάτι
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1 λεμόνι
  • Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, ρίξτε 2 κτσ ελαιόλαδο και σοτάρετε καλά το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα απο όλες τις πλευρές.
  2. Ρίξτε τα κρεμμύδια και ένα καρότο ψιλοκομμένα, σοτάρετε μαζί με το κρέας για δέκα λεπτά και γεμίστε την κατσαρόλα με περίπου δυο λίτρα νερό.
  3. Προσθέστε τον κύβο και βράστε σε πολύ χαμηλή ένταση μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
  4. Στραγγίξτε τον ζωμό και μεταφέρετε σε μια καθαρή κατσαρόλα.
  5. Κόψτε το μαγειρεμένο κρέας και τα υπόλοιπα λαχανικά σε κυβάκια και ρίξτε τα μέσα στον ζωμό.
  6. Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, δοκιμάστε το αλάτι, στύψτε το λεμόνι και σερβίρετε.

ΘΕΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΓΗ;