Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε όλα τα υλικά για τη ζύμη και ανακατέψτε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο ζυμαράκι. Αν είναι στεγνό προσθέστε λίγο νερό, ενώ αν κολλάει στα χέρια σας ρίξτε λίγο αλεύρι.
Βήμα 2
2 λεπτά
Δώστε σχήμα μπάλας στο ζυμάρι και λαδώστε με τα χέρια σας όλη την επιφάνειά του.
Βήμα 3
120 λεπτά
Αφήστε το ζυμάρι μέσα στο μπολ που ζυμώσατε φροντίζοντας να υπάρχει χώρος να εκτονωθεί. Σκεπάστε με μια πετσέτα ή μεμβράνη το μπολ και αφήστε στην άκρη για 2 ώρες μέχρι να φουσκώσει.
Βήμα 4
15 λεπτά
Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε το μοσχαράκι με τη σάλτσα του και δώστε μια βράση. Ρίξτε τον κύβο βοδινού MAGGI και όταν είναι ζεστό το κρέας χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι σπάστε το σε ίνες.
Βήμα 5
10 λεπτά
Ρίξτε αρκετό αλεύρι στον πάγκο και απλώστε το ζυμαράκι χρησιμοποιώντας τα χέρια σας και τον πλάστη για να το ανοίξετε. Ανοίξτε στο μέγεθος του ταψιού που θα ψήσετε και στρώστε το στο σκεύος.
Βήμα 6
7 λεπτά
Προθερμάνετε τον φούρνο στη μέγιστη θερμοκρασία σε πρόγραμμα πάνω και κάτω αντίσταση.
Βήμα 7
4 λεπτά
Απλώστε το κρέας στην επιφάνεια της ζύμης, μοιράστε το τυρί κρέμα σε μικρές κουταλιές επάνω από την πίτα, πασπαλίστε με τη μοτσαρέλα και τέλος το λεπτοκομμένο πράσο.
Βήμα 8
15 λεπτά
Τοποθετήστε στη μέση του φούρνου και ψήστε. Αφού η ανοιχτή πίτα πάρει το χρώμα που σας ικανοποιεί κλείστε τον φούρνο και σερβίρετε.
Βήμα 1
8
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε όλα τα υλικά για τη ζύμη και ανακατέψτε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο ζυμαράκι. Αν είναι στεγνό προσθέστε λίγο νερό, ενώ αν κολλάει στα χέρια σας ρίξτε λίγο αλεύρι.
Βήμα 2
8
Δώστε σχήμα μπάλας στο ζυμάρι και λαδώστε με τα χέρια σας όλη την επιφάνειά του.
Βήμα 3
8
Αφήστε το ζυμάρι μέσα στο μπολ που ζυμώσατε φροντίζοντας να υπάρχει χώρος να εκτονωθεί. Σκεπάστε με μια πετσέτα ή μεμβράνη το μπολ και αφήστε στην άκρη για 2 ώρες μέχρι να φουσκώσει.
Βήμα 4
8
Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε το μοσχαράκι με τη σάλτσα του και δώστε μια βράση. Ρίξτε τον κύβο βοδινού MAGGI και όταν είναι ζεστό το κρέας χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι σπάστε το σε ίνες.
Βήμα 5
8
Ρίξτε αρκετό αλεύρι στον πάγκο και απλώστε το ζυμαράκι χρησιμοποιώντας τα χέρια σας και τον πλάστη για να το ανοίξετε. Ανοίξτε στο μέγεθος του ταψιού που θα ψήσετε και στρώστε το στο σκεύος.
Βήμα 6
8
Προθερμάνετε τον φούρνο στη μέγιστη θερμοκρασία σε πρόγραμμα πάνω και κάτω αντίσταση.
Βήμα 7
8
Απλώστε το κρέας στην επιφάνεια της ζύμης, μοιράστε το τυρί κρέμα σε μικρές κουταλιές επάνω από την πίτα, πασπαλίστε με τη μοτσαρέλα και τέλος το λεπτοκομμένο πράσο.
Βήμα 8
8
Τοποθετήστε στη μέση του φούρνου και ψήστε. Αφού η ανοιχτή πίτα πάρει το χρώμα που σας ικανοποιεί κλείστε τον φούρνο και σερβίρετε.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0