Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

0
179λεπτά

Συστατικά

-
4 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

500 γρ.
Μοσχαράκι μαγειρεμένο κοκκινιστό
0.5 
Πράσο
150 γρ.
Τυρί κρέμα
1 φλιτζάνι
Μοτσαρέλα τριμμένη
250 γρ.
Αλεύρι
150 γρ.
Νερό
1 
Μαγιά ξερή
1 κ.γλ.
Αλάτι
1 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
880.19 kcal
Υδατάνθρακες
76.27 g
Πρωτεΐνες
33.47 g
Λιπαρά
48.22 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

179 λεπτά
Βήμα 1
6 λεπτά
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε όλα τα υλικά για τη ζύμη και ανακατέψτε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο ζυμαράκι. Αν είναι στεγνό προσθέστε λίγο νερό, ενώ αν κολλάει στα χέρια σας ρίξτε λίγο αλεύρι.
Βήμα 2
2 λεπτά
Δώστε σχήμα μπάλας στο ζυμάρι και λαδώστε με τα χέρια σας όλη την επιφάνειά του.
Βήμα 3
120 λεπτά
Αφήστε το ζυμάρι μέσα στο μπολ που ζυμώσατε φροντίζοντας να υπάρχει χώρος να εκτονωθεί. Σκεπάστε με μια πετσέτα ή μεμβράνη το μπολ και αφήστε στην άκρη για 2 ώρες μέχρι να φουσκώσει.
Βήμα 4
15 λεπτά
Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε το μοσχαράκι με τη σάλτσα του και δώστε μια βράση. Ρίξτε τον κύβο βοδινού MAGGI και όταν είναι ζεστό το κρέας χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι σπάστε το σε ίνες.
Βήμα 5
10 λεπτά
Ρίξτε αρκετό αλεύρι στον πάγκο και απλώστε το ζυμαράκι χρησιμοποιώντας τα χέρια σας και τον πλάστη για να το ανοίξετε. Ανοίξτε στο μέγεθος του ταψιού που θα ψήσετε και στρώστε το στο σκεύος.
Βήμα 6
7 λεπτά
Προθερμάνετε τον φούρνο στη μέγιστη θερμοκρασία σε πρόγραμμα πάνω και κάτω αντίσταση.
Βήμα 7
4 λεπτά
Απλώστε το κρέας στην επιφάνεια της ζύμης, μοιράστε το τυρί κρέμα σε μικρές κουταλιές επάνω από την πίτα, πασπαλίστε με τη μοτσαρέλα και τέλος το λεπτοκομμένο πράσο.
Βήμα 8
15 λεπτά
Τοποθετήστε στη μέση του φούρνου και ψήστε. Αφού η ανοιχτή πίτα πάρει το χρώμα που σας ικανοποιεί κλείστε τον φούρνο και σερβίρετε.
Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

Βήμα 1 8

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε όλα τα υλικά για τη ζύμη και ανακατέψτε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο ζυμαράκι. Αν είναι στεγνό προσθέστε λίγο νερό, ενώ αν κολλάει στα χέρια σας ρίξτε λίγο αλεύρι.

Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

Βήμα 2 8

Δώστε σχήμα μπάλας στο ζυμάρι και λαδώστε με τα χέρια σας όλη την επιφάνειά του.

Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

Βήμα 3 8

Αφήστε το ζυμάρι μέσα στο μπολ που ζυμώσατε φροντίζοντας να υπάρχει χώρος να εκτονωθεί. Σκεπάστε με μια πετσέτα ή μεμβράνη το μπολ και αφήστε στην άκρη για 2 ώρες μέχρι να φουσκώσει.

Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

Βήμα 4 8

Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε το μοσχαράκι με τη σάλτσα του και δώστε μια βράση. Ρίξτε τον κύβο βοδινού MAGGI και όταν είναι ζεστό το κρέας χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι σπάστε το σε ίνες.

Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

Βήμα 5 8

Ρίξτε αρκετό αλεύρι στον πάγκο και απλώστε το ζυμαράκι χρησιμοποιώντας τα χέρια σας και τον πλάστη για να το ανοίξετε. Ανοίξτε στο μέγεθος του ταψιού που θα ψήσετε και στρώστε το στο σκεύος.

Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

Βήμα 6 8

Προθερμάνετε τον φούρνο στη μέγιστη θερμοκρασία σε πρόγραμμα πάνω και κάτω αντίσταση.

Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

Βήμα 7 8

Απλώστε το κρέας στην επιφάνεια της ζύμης, μοιράστε το τυρί κρέμα σε μικρές κουταλιές επάνω από την πίτα, πασπαλίστε με τη μοτσαρέλα και τέλος το λεπτοκομμένο πράσο.

Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

Βήμα 8 8

Τοποθετήστε στη μέση του φούρνου και ψήστε. Αφού η ανοιχτή πίτα πάρει το χρώμα που σας ικανοποιεί κλείστε τον φούρνο και σερβίρετε.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη