Καθαρίζουμε τα χόρτα και τα βάζουμε να βράσουν σε μπόλικο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2
2 λεπτά
Έχουμε έτοιμο νερό με πάγο σε ένα μπολ και βάζουμε τα χόρτα να παγώσουν αμέσως μόλις τα αφαιρέσουμε από την κατσαρόλα.
Βήμα 3
3 λεπτά
Στραγγίζουμε & ανακατεύουμε με τη ντομάτα, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 4
2 λεπτά
Παράλληλα προθερμαίνουμε το φούρνο στους 210 βαθμούς Κελσίου και βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού σε ένα ταψάκι.
Βήμα 5
4 λεπτά
Αναμιγνύουμε σε ένα μπολάκι τη μαγιονέζα, το ξύσμα, το σκόρδο, το μαϊντανό, το φλέικς κινόας, τον κύβο κότας MAGGI και το πιπέρι. Απλώνουμε το μείγμα πάνω στα φιλέτα του μπακαλιάρου.
Βήμα 6
15 λεπτά
Ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να ψηθεί καλά το ψάρι.
Βήμα 7
1 λεπτά
Αφαιρούμε από το ταψάκι και σερβίρουμε πάνω στα χόρτα. Επιπλέον, πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο.
Βήμα 1
7
Καθαρίζουμε τα χόρτα και τα βάζουμε να βράσουν σε μπόλικο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2
7
Έχουμε έτοιμο νερό με πάγο σε ένα μπολ και βάζουμε τα χόρτα να παγώσουν αμέσως μόλις τα αφαιρέσουμε από την κατσαρόλα.
Βήμα 3
7
Στραγγίζουμε & ανακατεύουμε με τη ντομάτα, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 4
7
Παράλληλα προθερμαίνουμε το φούρνο στους 210 βαθμούς Κελσίου και βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού σε ένα ταψάκι.
Βήμα 5
7
Αναμιγνύουμε σε ένα μπολάκι τη μαγιονέζα, το ξύσμα, το σκόρδο, το μαϊντανό, το φλέικς κινόας, τον κύβο κότας MAGGI και το πιπέρι. Απλώνουμε το μείγμα πάνω στα φιλέτα του μπακαλιάρου.
Βήμα 6
7
Ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να ψηθεί καλά το ψάρι.
Βήμα 7
7
Αφαιρούμε από το ταψάκι και σερβίρουμε πάνω στα χόρτα. Επιπλέον, πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0