Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Για τα χόρτα: Καθαρίστε και πλύντε πολύ καλά τα χόρτα. Γεμίστε μια λεκάνη ή το νεροχύτη με νερό. Βάλτε τα χόρτα εκεί και αφήστε τα για 5 λεπτά.
Αφαιρέστε τα χόρτα, αδειάστε το νερό και επαναλάβετε για άλλες 2 φορές ή μέχρι το νερό να είναι απόλυτα καθαρό.
Όταν πια είναι καθαρά τα χόρτα βάλτε τα σε μια μεγάλη κατσαρόλα γεμάτη με νερό που βράζει μαζί με τον κύβο λαχανικών MAGGI. Βράστε μέχρι να είναι τα χόρτα έτοιμα. (Ανάλογα τα χόρτα μπορεί να χρειαστεί μέχρι και 40 λεπτά).
Στραγγίστε και σερβίρετε με λάδι και λεμόνι.
Για τα ψάρια: Ανακατέψτε το αλεύρι, το σιμιγδάλι και την MAGGI Νοστιμιά.
Καθαρίστε τα ψάρια ή ζητήστε από τον ψαρά σας να τα καθαρίσει.
Βάλτε ένα τηγάνι με μπόλικο λάδι να κάψει και να φτάσει τους 180°C.
“Αλευρώστε” τα ψάρια σας με το μείγμα που ετοιμάσατε. Τινάξτε καλά.
Τηγανίστε και από τις δύο μεριές μέχρι να πάρουν καλό χρώμα.
Αφαιρέστε από το τηγάνι και αφήστε να στραγγίξουν σε ένα πιάτο που έχετε στρώσει με χαρτί κουζίνας.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Σχόλια 0