Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Χοιρινό φιλέτο με πουρέ και σάλτσα πάπρικα

0
70 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
3 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 3 εδώ

800 γρ
Χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι)
1 Συσκευασία
1 κ.σ.
Μέλι
0.25 κ.γ.
Πάπρικα
0.5 κ.γ.
Μουστάρδα
1 κ.σ.
Βούτυρο
3 κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 κ.γ.
Αλάτι
10 Μικρά
Τοματίνια

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
525.32 kcal
Υδατάνθρακες
37.1 g
Πρωτεΐνες
64.04 g
Λιπαρά
11.08 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

70 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Βάλτε 4 κ.σ ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε τα χοιρινά φιλέτα ολόκληρα μέχρι να πάρουν έντονο καφέ χρώμα.
Βήμα 2
10 λεπτά
Μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήστε για άλλα 10 με 12 λεπτά.
Βήμα 3
5 λεπτά
Σε ένα κατσαρολάκι προσθέστε 400 ml νερό, τον κύβο βοδινού MAGGI, τα τοματίνια κομμένα στη μέση, μέλι, μουστάρδα και πάπρικα.
Βήμα 4
20 λεπτά
Βράστε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά και αποσύρετε από την εστία, προσθέστε το βούτυρο κρύο και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 5
10 λεπτά
Ετοιμάστε το πουρέ MAGGI ακλουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
Βήμα 6
10 λεπτά
Βγάλτε το ψαρονέφρι από το φούρνο και αφήστε για 10 λεπτά πάνω σε ένα δίσκο.
Βήμα 7
5 λεπτά
Κόψτε σε φέτες και σερβίρετε μαζί με τον πουρέ και την σάλτσα.
Χοιρινό φιλέτο με πουρέ και σάλτσα πάπρικα

Βήμα 1 7

Βάλτε 4 κ.σ ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε τα χοιρινά φιλέτα ολόκληρα μέχρι να πάρουν έντονο καφέ χρώμα.

Χοιρινό φιλέτο με πουρέ και σάλτσα πάπρικα

Βήμα 2 7

Μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήστε για άλλα 10 με 12 λεπτά.

Χοιρινό φιλέτο με πουρέ και σάλτσα πάπρικα

Βήμα 3 7

Σε ένα κατσαρολάκι προσθέστε 400 ml νερό, τον κύβο βοδινού MAGGI, τα τοματίνια κομμένα στη μέση, μέλι, μουστάρδα και πάπρικα.

Χοιρινό φιλέτο με πουρέ και σάλτσα πάπρικα

Βήμα 4 7

Βράστε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά και αποσύρετε από την εστία, προσθέστε το βούτυρο κρύο και αφήστε στην άκρη.

Χοιρινό φιλέτο με πουρέ και σάλτσα πάπρικα

Βήμα 5 7

Ετοιμάστε το πουρέ MAGGI ακλουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.

Χοιρινό φιλέτο με πουρέ και σάλτσα πάπρικα

Βήμα 6 7

Βγάλτε το ψαρονέφρι από το φούρνο και αφήστε για 10 λεπτά πάνω σε ένα δίσκο.

Χοιρινό φιλέτο με πουρέ και σάλτσα πάπρικα

Βήμα 7 7

Κόψτε σε φέτες και σερβίρετε μαζί με τον πουρέ και την σάλτσα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη