Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Χοιρινό σνίτσελ

0
65 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
6 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 6 εδώ

4 
Αυγά
1 φλιτζάνι
Αλεύρι
1 κ.γ.
Αλάτι
1 κ.γ.
Πάπρικα
1 κ.γ.
Κάρυ
1 Συσκευασία
1 φλιτζάνι
Μανιτάρια λευκά
2 κ.σ.
Θυμάρι, φρέσκο
1 κ.σ.
Βούτυρο
800 mL
Γάλα
200 γρ
Φρυγανιά τρυμμένη
1000 γρ
Χοιρινό σνίτσελ

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
727.4 kcal
Υδατάνθρακες
65 g
Πρωτεΐνες
46.66 g
Λιπαρά
27.81 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

65 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Αδειάστε το αλεύρι και τη φρυγανιά σε δυο μεγάλα πιάτα. Ρίξτε την πάπρικα με το κάρυ στη γαλέτα και ανακατέψτε. Αλατίστε το κρέας, σπάστε σε ένα φαρδύ μπολ τα αυγά και περάστε κάθε σνίτσελ πρώτα από το αλεύρι, στη συνέχεια από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά.
Βήμα 2
45 λεπτά
Τοποθετήστε ένα φαρδύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίξτε ελαιόλαδο υπολογίζοντας πως το χοιρινό θα πρέπει να βουλιάζει ολόκληρο στο λάδι. Όταν το λάδι ζεσταθεί ξεκινήστε να τηγανίζετε λίγα λίγα τα κομμάτια. Αν η ποσότητα είναι μεγάλη τότε θα πέσει η θερμοκρασία στο λάδι. Πολύ σημαντικό επίσης το λάδι να μην καίει διαφορετικά θα πάρει χρώμα το κρέας αλλά εσωτερικά υπάρχει πιθανότητα να μην έχει ψηθεί. Υπολογίστε πως θα πρέπει να μείνει στο τηγάνι κάθε κομμάτι για περίπου 8 με 10 λεπτά. Σε περίπτωση που πάρουν χρώμα και είναι ωμά εσωτερικά συνεχίστε το ψήσιμο στον φούρνο στους 170°C.
Βήμα 3
10 λεπτά
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα με το θυμάρι και αλατίστε. Τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά και δώστε μια βράση, ρίξτε τα μανιτάρια και στη συνέχεια τον πουρέ πατάτας MAGGI. Χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία σας και ανακατεύετε συνέχεια μέχρι να δημιουργηθεί ένα μίγμα με βελούδινη υφή. Τέλος, ρίξτε το βούτυρο, ανακατέψτε ξανά και σερβίρετε σαν γαρνιτούρα στο σνίτσελ.
Χοιρινό σνίτσελ

Βήμα 1 3

Αδειάστε το αλεύρι και τη φρυγανιά σε δυο μεγάλα πιάτα. Ρίξτε την πάπρικα με το κάρυ στη γαλέτα και ανακατέψτε. Αλατίστε το κρέας, σπάστε σε ένα φαρδύ μπολ τα αυγά και περάστε κάθε σνίτσελ πρώτα από το αλεύρι, στη συνέχεια από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά.

Χοιρινό σνίτσελ

Βήμα 2 3

Τοποθετήστε ένα φαρδύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίξτε ελαιόλαδο υπολογίζοντας πως το χοιρινό θα πρέπει να βουλιάζει ολόκληρο στο λάδι. Όταν το λάδι ζεσταθεί ξεκινήστε να τηγανίζετε λίγα λίγα τα κομμάτια. Αν η ποσότητα είναι μεγάλη τότε θα πέσει η θερμοκρασία στο λάδι. Πολύ σημαντικό επίσης το λάδι να μην καίει διαφορετικά θα πάρει χρώμα το κρέας αλλά εσωτερικά υπάρχει πιθανότητα να μην έχει ψηθεί. Υπολογίστε πως θα πρέπει να μείνει στο τηγάνι κάθε κομμάτι για περίπου 8 με 10 λεπτά. Σε περίπτωση που πάρουν χρώμα και είναι ωμά εσωτερικά συνεχίστε το ψήσιμο στον φούρνο στους 170°C.

Χοιρινό σνίτσελ

Βήμα 3 3

Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα με το θυμάρι και αλατίστε. Τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά και δώστε μια βράση, ρίξτε τα μανιτάρια και στη συνέχεια τον πουρέ πατάτας MAGGI. Χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία σας και ανακατεύετε συνέχεια μέχρι να δημιουργηθεί ένα μίγμα με βελούδινη υφή. Τέλος, ρίξτε το βούτυρο, ανακατέψτε ξανά και σερβίρετε σαν γαρνιτούρα στο σνίτσελ.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη