Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Καρέ χοιρινό με σάλτσα μουστάρδας

0
50 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

500 γρ.
Καρέ χοιρινό (χωρίς κόκκαλα)
2 κ.σ.
Μουστάρδα με σινάπι
1 κ.γλ.
Εστραγκόν
1 κ.σ.
Ζωικό βούτυρο
1 
Κρεμμύδι
1 
Σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ.
Κορν Φλαουρ
0.5 φλιτζάνι
Βινσάντο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
296.64 kcal
Υδατάνθρακες
7.58 g
Πρωτεΐνες
22.05 g
Λιπαρά
16.12 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

50 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο, βάλτε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν , σβήστε με το κρασί και προσθέστε 500 ml νερό , αφήστε να βράσει και ρίξτε το ζωμό κοτόπουλο.
Βήμα 2
15 λεπτά
Σε ένα ποτήρι βάλτε 100 ml κρύο νερό και το κορν φλάουρ , ανακατέψτε καλά και προσέξτε να μην μείνουν σβόλοι . Αφήστε το ζωμό να βράσει για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και δέστε με το διαλυμένο κορν φλάουρ ρίχνοντας μικρές κουταλιές και ανακατεύοντας με ένα σύρμα χειρός . Όταν η σάλτσα δέσει , προσθέστε τη μουστάρδα , το βούτυρο , το εστραγκόν και δοκιμάστε το αλάτι . Αφήστε στην άκρη και χρησιμοποιήστε ζεστή .
Βήμα 3
10 λεπτά
Καθαρίστε το χοιρινό από τα πολλά λίπη και κόψτε σε μπριζόλες πάχους 3 περίπου εκατοστών. Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά ρίξτε 2 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε τις μπριζόλες από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρουν έντονο καφέ χρώμα.
Βήμα 4
15 λεπτά
Μεταφέρετε σε ένα ταψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά . Βγάλτε από το φούρνο και αφήστε το κρέας να ¨ ξεκουραστεί ΄΄ για άλλα 5 λεπτά . Συνοδεύστε με τη σάλσα μουστάρδας και πατάτες φούρνου ή σαλάτα ρόκας .
Καρέ χοιρινό με σάλτσα μουστάρδας

Βήμα 1 4

Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο, βάλτε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν , σβήστε με το κρασί και προσθέστε 500 ml νερό , αφήστε να βράσει και ρίξτε το ζωμό κοτόπουλο.

Καρέ χοιρινό με σάλτσα μουστάρδας

Βήμα 2 4

Σε ένα ποτήρι βάλτε 100 ml κρύο νερό και το κορν φλάουρ , ανακατέψτε καλά και προσέξτε να μην μείνουν σβόλοι . Αφήστε το ζωμό να βράσει για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και δέστε με το διαλυμένο κορν φλάουρ ρίχνοντας μικρές κουταλιές και ανακατεύοντας με ένα σύρμα χειρός . Όταν η σάλτσα δέσει , προσθέστε τη μουστάρδα , το βούτυρο , το εστραγκόν και δοκιμάστε το αλάτι . Αφήστε στην άκρη και χρησιμοποιήστε ζεστή .

Καρέ χοιρινό με σάλτσα μουστάρδας

Βήμα 3 4

Καθαρίστε το χοιρινό από τα πολλά λίπη και κόψτε σε μπριζόλες πάχους 3 περίπου εκατοστών. Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά ρίξτε 2 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε τις μπριζόλες από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρουν έντονο καφέ χρώμα.

Καρέ χοιρινό με σάλτσα μουστάρδας

Βήμα 4 4

Μεταφέρετε σε ένα ταψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά . Βγάλτε από το φούρνο και αφήστε το κρέας να ¨ ξεκουραστεί ΄΄ για άλλα 5 λεπτά . Συνοδεύστε με τη σάλσα μουστάρδας και πατάτες φούρνου ή σαλάτα ρόκας .

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη