Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Καρέ χοιρινό με σάλτσα μουστάρδας

0
50λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

500 γρ.
Καρέ χοιρινό (χωρίς κόκκαλα)
2 κ.σ.
Μουστάρδα με σινάπι
1 κ.γλ.
Εστραγκόν
1 κ.σ.
Ζωικό βούτυρο
1 
Κρεμμύδι
1 
Σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ.
Κορν Φλαουρ
0.5 φλιτζάνι
Βινσάντο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
296.64 kcal
Υδατάνθρακες
7.58 g
Πρωτεΐνες
22.05 g
Λιπαρά
16.12 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

50 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο, βάλτε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν , σβήστε με το κρασί και προσθέστε 500 ml νερό , αφήστε να βράσει και ρίξτε το ζωμό κοτόπουλο.
Βήμα 2
15 λεπτά
Σε ένα ποτήρι βάλτε 100 ml κρύο νερό και το κορν φλάουρ , ανακατέψτε καλά και προσέξτε να μην μείνουν σβόλοι . Αφήστε το ζωμό να βράσει για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και δέστε με το διαλυμένο κορν φλάουρ ρίχνοντας μικρές κουταλιές και ανακατεύοντας με ένα σύρμα χειρός . Όταν η σάλτσα δέσει , προσθέστε τη μουστάρδα , το βούτυρο , το εστραγκόν και δοκιμάστε το αλάτι . Αφήστε στην άκρη και χρησιμοποιήστε ζεστή .
Βήμα 3
10 λεπτά
Καθαρίστε το χοιρινό από τα πολλά λίπη και κόψτε σε μπριζόλες πάχους 3 περίπου εκατοστών. Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά ρίξτε 2 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε τις μπριζόλες από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρουν έντονο καφέ χρώμα.
Βήμα 4
15 λεπτά
Μεταφέρετε σε ένα ταψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά . Βγάλτε από το φούρνο και αφήστε το κρέας να ¨ ξεκουραστεί ΄΄ για άλλα 5 λεπτά . Συνοδεύστε με τη σάλσα μουστάρδας και πατάτες φούρνου ή σαλάτα ρόκας .
Καρέ χοιρινό με σάλτσα μουστάρδας

Βήμα 1 4

Βήμα 1 Βήμα 1

Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο, βάλτε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν , σβήστε με το κρασί και προσθέστε 500 ml νερό , αφήστε να βράσει και ρίξτε το ζωμό κοτόπουλο.

Καρέ χοιρινό με σάλτσα μουστάρδας

Βήμα 2 4

Βήμα 2 Βήμα 2 Βήμα 2

Σε ένα ποτήρι βάλτε 100 ml κρύο νερό και το κορν φλάουρ , ανακατέψτε καλά και προσέξτε να μην μείνουν σβόλοι . Αφήστε το ζωμό να βράσει για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και δέστε με το διαλυμένο κορν φλάουρ ρίχνοντας μικρές κουταλιές και ανακατεύοντας με ένα σύρμα χειρός . Όταν η σάλτσα δέσει , προσθέστε τη μουστάρδα , το βούτυρο , το εστραγκόν και δοκιμάστε το αλάτι . Αφήστε στην άκρη και χρησιμοποιήστε ζεστή .

Καρέ χοιρινό με σάλτσα μουστάρδας

Βήμα 3 4

Βήμα 3 Βήμα 3

Καθαρίστε το χοιρινό από τα πολλά λίπη και κόψτε σε μπριζόλες πάχους 3 περίπου εκατοστών. Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά ρίξτε 2 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε τις μπριζόλες από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρουν έντονο καφέ χρώμα.

Καρέ χοιρινό με σάλτσα μουστάρδας

Βήμα 4 4

Βήμα 4 Βήμα 4

Μεταφέρετε σε ένα ταψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά . Βγάλτε από το φούρνο και αφήστε το κρέας να ¨ ξεκουραστεί ΄΄ για άλλα 5 λεπτά . Συνοδεύστε με τη σάλσα μουστάρδας και πατάτες φούρνου ή σαλάτα ρόκας .

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη