Κολοκυθοκεφτέδες με γραβιέρα
20λεπτά
Εύκολη
4
Κολοκυθάκια
2
Κρεμμύδια
2 κ.σ.
Φέτα τριμμένη
1 Συσκευασία
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
4 κ.σ.
Ηλιέλαιο
1
Ασπράδι αυγού
2 κ.σ.
Τυρί, φρέσκο, φρέσκο τυρί
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
328.35 kcal
Υδατάνθρακες
36.65 g
Πρωτεΐνες
6.92 g
Λιπαρά
17.31 g
Εδώδιμες Ίνες
4.09 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
20 λεπτά
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ τρίψτε στον χοντρό τρίφτη τα κολοκύθια . Ρίξτε μέσα το φρέσκο κρεμμύδι , την γραβιέρα , την φέτα , το πιπέρι και το αλάτι . Ανακατέψτε καλά με ένα πιρούνι και ρίξτε το αβγό και τις νιφάδες πατάτας , ανακατέψτε και δημιουργήστε με τα χέρια σας κεφτεδάκια που το πάχος τους να μην ξεπερνά το ενάμιση εκατοστό (για να ψήνονται πιο γρήγορα).
Βήμα 2
Ρίξτε 2 εκατοστά ηλιέλαιο σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι και βάλτε το να κάψει. τηγανίστε σε δόσεις τους κεφτέδες μέχρι να πάρουν έντονο σκούρο χρώμα και μεταφέρετε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξει το περιττό λάδι.
Σχόλια 0