Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Κολοκυθοκεφτέδες με γραβιέρα

0
20 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

4 
Κολοκυθάκια
2 
Κρεμμύδια
2 κ.σ.
Φέτα τριμμένη
1 Συσκευασία
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
300 mL
Ηλιέλαιο
1 
Ασπράδι αυγού
2 κ.σ.
Τυρί, φρέσκο, φρέσκο τυρί

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
867.59 kcal
Υδατάνθρακες
36.65 g
Πρωτεΐνες
6.92 g
Λιπαρά
78.31 g
Εδώδιμες Ίνες
4.09 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

20 λεπτά
Βήμα 1
15 λεπτά
Σε ένα μεγάλο μπολ τρίψτε στον χοντρό τρίφτη τα κολοκύθια . Ρίξτε μέσα το φρέσκο κρεμμύδι , την γραβιέρα , την φέτα , το πιπέρι και το αλάτι . Ανακατέψτε καλά με ένα πιρούνι και ρίξτε το αβγό και τις νιφάδες πατάτας , ανακατέψτε και δημιουργήστε με τα χέρια σας κεφτεδάκια που το πάχος τους να μην ξεπερνά το ενάμιση εκατοστό (για να ψήνονται πιο γρήγορα).
Βήμα 2
5 λεπτά
Ρίξτε 2 εκατοστά ηλιέλαιο σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι και βάλτε το να κάψει. τηγανίστε σε δόσεις τους κεφτέδες μέχρι να πάρουν έντονο σκούρο χρώμα και μεταφέρετε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξει το περιττό λάδι.
Κολοκυθοκεφτέδες με γραβιέρα

Βήμα 1 2

Σε ένα μεγάλο μπολ τρίψτε στον χοντρό τρίφτη τα κολοκύθια . Ρίξτε μέσα το φρέσκο κρεμμύδι , την γραβιέρα , την φέτα , το πιπέρι και το αλάτι . Ανακατέψτε καλά με ένα πιρούνι και ρίξτε το αβγό και τις νιφάδες πατάτας , ανακατέψτε και δημιουργήστε με τα χέρια σας κεφτεδάκια που το πάχος τους να μην ξεπερνά το ενάμιση εκατοστό (για να ψήνονται πιο γρήγορα).

Κολοκυθοκεφτέδες με γραβιέρα

Βήμα 2 2

Ρίξτε 2 εκατοστά ηλιέλαιο σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι και βάλτε το να κάψει. τηγανίστε σε δόσεις τους κεφτέδες μέχρι να πάρουν έντονο σκούρο χρώμα και μεταφέρετε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξει το περιττό λάδι.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη