Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Κόντρα φιλέτο μοσχαρίσιο

0
75 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

600 γρ
Κόντρα φιλέτο μόσχου
1 Συσκευασία
200 mL
Κρέμα γάλακτος
700 mL
Γάλα
0.25 κ.σ.
Κύμινο
0.5 κ.σ.
Κόκκοι πιπεριού
0.5 κ.σ.
Εστραγκόν
1 
Σκελίδα σκόρδο
0.5 κ.γ.
Αλάτι
1 κ.σ.
Ελαιόλαδο, ακατέργαστο
5 γρ
Μπαχαρικά, πιπέρι, μαύρο
3 κύπελλα
Ημίγλυκο κόκκινο κρασί
1 κ.σ.
Βούτυρο
2 κ.σ.
Φυστίκια Αιγίνης

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
601.37 kcal
Υδατάνθρακες
41.5 g
Πρωτεΐνες
46.82 g
Λιπαρά
17.63 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

75 λεπτά
Βήμα 1
15 λεπτά
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το κρασί , το εστραγκόν και το σκόρδο ολόκληρο , βράστε σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστεί στο 1/3 του . Παράλληλα σε μια κατσαρόλα αδειάστε το γάλα , την κρέμα γάλακτος , το κύμινο και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά μέχρι να κοχλάσει .
Βήμα 2
20 λεπτά
Προσθέστε μία συσκευασία από τον MAGGI Πουρέ Πατάτας 125γρ και ανακατεύετε πάνω στην εστία και σε χαμηλή πλέον φωτιά Ρίξτε το σπανάκι και συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να δημιουργηθεί ένας βελούδινος πουρές .
Βήμα 3
30 λεπτά
Καθαρίστε το κόντρα φιλέτο από ίνες και λίπη , κόψτε στη μέση και σοτάρετε σε μεγάλο τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά με 1 κ.σ ελαιόλαδο μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα ,μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 5 με 8 λεπτά ανάλογα με το πάχος του φιλέτου .
Βήμα 4
10 λεπτά
Τέλος όσο η σάλτσα είναι ακόμη ζεστή περάστε από σήτα και προσθέστε το βούτυρο , ανακατέψτε μέχρι να λιώσει , ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε με ζεστό τον πουρέ και το φιλέτο κομμένο σε χοντρές λωρίδες .
Κόντρα φιλέτο μοσχαρίσιο

Βήμα 1 4

Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το κρασί , το εστραγκόν και το σκόρδο ολόκληρο , βράστε σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστεί στο 1/3 του . Παράλληλα σε μια κατσαρόλα αδειάστε το γάλα , την κρέμα γάλακτος , το κύμινο και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά μέχρι να κοχλάσει .

Κόντρα φιλέτο μοσχαρίσιο

Βήμα 2 4

Προσθέστε μία συσκευασία από τον MAGGI Πουρέ Πατάτας 125γρ και ανακατεύετε πάνω στην εστία και σε χαμηλή πλέον φωτιά Ρίξτε το σπανάκι και συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να δημιουργηθεί ένας βελούδινος πουρές .

Κόντρα φιλέτο μοσχαρίσιο

Βήμα 3 4

Καθαρίστε το κόντρα φιλέτο από ίνες και λίπη , κόψτε στη μέση και σοτάρετε σε μεγάλο τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά με 1 κ.σ ελαιόλαδο μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα ,μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 5 με 8 λεπτά ανάλογα με το πάχος του φιλέτου .

Κόντρα φιλέτο μοσχαρίσιο

Βήμα 4 4

Τέλος όσο η σάλτσα είναι ακόμη ζεστή περάστε από σήτα και προσθέστε το βούτυρο , ανακατέψτε μέχρι να λιώσει , ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε με ζεστό τον πουρέ και το φιλέτο κομμένο σε χοντρές λωρίδες .

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη