Σε μια στενή κατσαρόλα ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κότσια χωρίς το δέρμα σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέστε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλερι χοντροκομμένα και αδειάστε το κρασί. Ρίξτε την δάφνη, το θυμάρι και τους δυο κύβους κότας Maggi. Σκεπάστε την κατσαρόλα, χαμηλώστε την ένταση της εστίας και μαγειρέψτε για 2 ώρες.
Παράλληλα καθαρίστε και βράστε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν. Κρυώστε σε τρεχούμενο νερό και στραγγίξτε.
Βήμα 2
30 λεπτά
Σπάστε με τα χέρια σας τις πατάτες σε χοντρά κομμάτια και απλώστε σε ένα ταψί για τον φούρνο.
Βάλτε στο μίξερ το ψωμί και χτυπήστε μέχρι να γίνει ψίχα. Ανακατέψτε με το τυρί και πασπαλίστε τις πατάτες.
Βήμα 3
60 λεπτά
Όταν τα κότσια είναι πλέον μαγειρεμένα βγάλτε από την κατσαρόλα και μεταφέρετε σε ένα ταψί και μαζί με τις πατάτες. Ψήστε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου μέχρι οι πατάτες και το κρέας να πάρουν χρώμα.
Σουρώστε την σάλτσα από την κατσαρόλα και ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο για να δέσει. Το κότσι είναι έτοιμο για σερβίρισμα με τη σάλτσα και τις πατάτες.
Βήμα 1
3
Σε μια στενή κατσαρόλα ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κότσια χωρίς το δέρμα σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέστε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλερι χοντροκομμένα και αδειάστε το κρασί. Ρίξτε την δάφνη, το θυμάρι και τους δυο κύβους κότας Maggi. Σκεπάστε την κατσαρόλα, χαμηλώστε την ένταση της εστίας και μαγειρέψτε για 2 ώρες.
Παράλληλα καθαρίστε και βράστε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν. Κρυώστε σε τρεχούμενο νερό και στραγγίξτε.
Βήμα 2
3
Σπάστε με τα χέρια σας τις πατάτες σε χοντρά κομμάτια και απλώστε σε ένα ταψί για τον φούρνο.
Βάλτε στο μίξερ το ψωμί και χτυπήστε μέχρι να γίνει ψίχα. Ανακατέψτε με το τυρί και πασπαλίστε τις πατάτες.
Βήμα 3
3
Όταν τα κότσια είναι πλέον μαγειρεμένα βγάλτε από την κατσαρόλα και μεταφέρετε σε ένα ταψί και μαζί με τις πατάτες. Ψήστε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου μέχρι οι πατάτες και το κρέας να πάρουν χρώμα.
Σουρώστε την σάλτσα από την κατσαρόλα και ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο για να δέσει. Το κότσι είναι έτοιμο για σερβίρισμα με τη σάλτσα και τις πατάτες.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0