Αρχική   >   Συνταγή    >    Κρύα σαλάτα ζυμαρικών

ΚΡΥΑ ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

ΚΡΥΑ ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

MAGGI
μυστικό

Συντηρήστε στο ψυγείο και σερβίρετε κρύα.

Μερίδες
4
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Θερμίδες
450 kcal/μερίδα

ΥΛΙΚΑ

·      500γρ. βίδες ή πέννες


·      2 συσκευασίες τόνου  σε νερό

·      250γρ. καλαμπόκι σε κονσέρβα

·      1 κ.σ μουστάρδα

·      4 κ.σ μαγιονέζα

·      2 κ.σ γιαούρτι

·      1 κ.σ Νοστιμιά MAGGI

·      2 φρέσκα κρεμμύδια

·      αλάτι 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράστε τα ζυμαρικά για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία. Παράλληλα σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε τον τόνο (ενώ πρώτα έχετε σουρώσει από το νερό του), τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, τη Νοστιμιά MAGGI και τη μουστάρδα. Με ένα πιρούνι ανακατέψτε και πατήστε τον τόνο μέχρι να διαλυθεί τελείως.

  2.  Ξεπλύνετε καλά το καλαμπόκι με κρύο νερό, σουρώστε και προσθέστε το στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Σουρώστε τα ζυμαρικά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό, μεταφέρετε μέσα στο μπολ με την κρύα σάλτσα. 

  3. Τέλος, ψιλοκόψτε το πράσινο μέρος από το κρεμμύδι και ρίξτε μέσα στομπολ, ανακατέψτε καλά και σκεπάστε με μεμβράνη περιτυλίγματος