Κρύα σαλάτα ζυμαρικών
20λεπτά
Εύκολη
500 γρ.
Πένες
2 δοχεία
Τόνος σε νερό
250 γρ.
Καλαμπόκι
1 κ.σ.
Μουστάρδα
4 κ.σ.
Μαγιονέζα
2 κ.σ.
Γιαούρτι
1 κ.σ.
2
Κρεμμύδια φρέσκα
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
562.68 kcal
Υδατάνθρακες
85.88 g
Πρωτεΐνες
32.88 g
Λιπαρά
9.24 g
Εδώδιμες Ίνες
4.25 g
Σάκχαρα
7.22 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
20 λεπτά
Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά (πένες ή βίδες) για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία. Παράλληλα σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε τον τόνο (ενώ πρώτα έχετε σουρώσει από το νερό του), τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, τη Νοστιμιά MAGGI και τη μουστάρδα. Με ένα πιρούνι ανακατέψτε και πατήστε τον τόνο μέχρι να διαλυθεί τελείως.
Βήμα 2
Ξεπλύνετε καλά το καλαμπόκι με κρύο νερό, σουρώστε και προσθέστε το στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Σουρώστε τα ζυμαρικά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό, μεταφέρετε μέσα στο μπολ με την κρύα σάλτσα.
Βήμα 3
Τέλος, ψιλοκόψτε το πράσινο μέρος από το κρεμμύδι και ρίξτε μέσα στο μπολ, ανακατέψτε καλά και σκεπάστε με μεμβράνη περιτυλίγματος.
Σχόλια 0