Αυτό το πιάτο έγινε για 2
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Κόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε φέτες και τα κολοκύθια σε μισοφέγγαρα.
Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά με ελαιόλαδο.
Σωτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο με 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη για 10-15 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν.
Προσθέστε τα κολοκυθάκια και σωτάρετε για άλλα 3-5 λεπτά.
Προσθέστε τις σταφίδες και την κάπαρη.
Σβήστε με το ξύδι.
Ρίξτε στο τηγάνι την τομάτα κονκασέ, τον MAGGI κύβο λαχανικών και το νερό.
Σιγοβράστε για 10-15 λεπτά.
Προσθέστε τα σπαγγέτι στο τηγάνι και ανακατέψτε.
Σερβίρετε την μακαρονάδα καπονάτα με θυμάρι φρέσκο, ελαιόλαδο και πιπέρι.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Σχόλια 0