Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Μανιτάρια πλευρώτους ψητά

0
31 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

2 
Σκελίδες σκόρδο
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
3 κ.σ.
Ξύδι, βαλσάμικο
10 Κλωνάρια
Θυμάρι, φρέσκο
0.25 φλιτζάνι
Μαΐντανός, φρέσκος
0.5 κ.σ.
Σπόροι μάραθου
4 κ.σ.
Εστραγκόν
100 γρ.
Ελαιόλαδο
900 γρ.
Μανιτάρια πλευρώτους
0.5 κ.γλ.
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
296.51 kcal
Υδατάνθρακες
14.65 g
Πρωτεΐνες
6.65 g
Λιπαρά
25.57 g
Εδώδιμες Ίνες
2.37 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

31 λεπτά
Βήμα 1
2 λεπτά
Ανάβουμε το φούρνο στη λειτουργία γκριλ και ετοιμάζουμε ένα ρηχό ταψί του φούρνου καλύπτοντάς το με λαδόκολλα.
Βήμα 2
2 λεπτά
Λαδώνουμε ελαφρά τα κλαδάκια από το θυμάρι και τα στρώνουμε πάνω στο ταψί.
Βήμα 3
5 λεπτά
Καθαρίζουμε με ένα πανί ή ένα πινέλο τα μανιτάρια από τα χώματα και τα ξεχωρίζουμε μεταξύ τους. Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ στο οποίο έχουμε βάλει το μισό ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. και στη συνέχεια, τα τοποθετούμε πάνω στο ταψάκι προσεκτικά.
Βήμα 4
15 λεπτά
Βάζουμε το ταψάκι στο φούρνο και ψήνουμε στην ψηλή σκάλα για 15 λεπτά γυρίζοντάς τα μια φορά ενδιάμεσα.
Βήμα 5
1 λεπτά
Αφαιρούμε από το ταψί και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Βήμα 6
5 λεπτά
Χτυπάμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο με το ξύδι, τη Νοστιμιά MAGGI, πιπέρι, τα φρέσκα μυρωδικά, το σκόρδο και τους σπόρους του μάραθου και το μείγμα αυτό το ρίχνουμε στα μανιτάρια μας.
Βήμα 7
1 λεπτά
Τα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε τα μανιτάρια πλευρώτους γαρνιρισμένα με μαϊντανό σε μια πιατέλα. TIP: Φυσικά, αν έχουμε τη δυνατότητα, θα μπορούσαμε να τα ψήσουμε και στη σχάρα αν έχουμε ψησταριά με κάρβουνα. Θα είναι ακόμα πιο νόστιμα!
Μανιτάρια πλευρώτους ψητά

Βήμα 1 7

Ανάβουμε το φούρνο στη λειτουργία γκριλ και ετοιμάζουμε ένα ρηχό ταψί του φούρνου καλύπτοντάς το με λαδόκολλα.

Μανιτάρια πλευρώτους ψητά

Βήμα 2 7

Λαδώνουμε ελαφρά τα κλαδάκια από το θυμάρι και τα στρώνουμε πάνω στο ταψί.

Μανιτάρια πλευρώτους ψητά

Βήμα 3 7

Καθαρίζουμε με ένα πανί ή ένα πινέλο τα μανιτάρια από τα χώματα και τα ξεχωρίζουμε μεταξύ τους. Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ στο οποίο έχουμε βάλει το μισό ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. και στη συνέχεια, τα τοποθετούμε πάνω στο ταψάκι προσεκτικά.

Μανιτάρια πλευρώτους ψητά

Βήμα 4 7

Βάζουμε το ταψάκι στο φούρνο και ψήνουμε στην ψηλή σκάλα για 15 λεπτά γυρίζοντάς τα μια φορά ενδιάμεσα.

Μανιτάρια πλευρώτους ψητά

Βήμα 5 7

Αφαιρούμε από το ταψί και τα βάζουμε σε ένα μπολ.

Μανιτάρια πλευρώτους ψητά

Βήμα 6 7

Χτυπάμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο με το ξύδι, τη Νοστιμιά MAGGI, πιπέρι, τα φρέσκα μυρωδικά, το σκόρδο και τους σπόρους του μάραθου και το μείγμα αυτό το ρίχνουμε στα μανιτάρια μας.

Μανιτάρια πλευρώτους ψητά

Βήμα 7 7

Τα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε τα μανιτάρια πλευρώτους γαρνιρισμένα με μαϊντανό σε μια πιατέλα. TIP: Φυσικά, αν έχουμε τη δυνατότητα, θα μπορούσαμε να τα ψήσουμε και στη σχάρα αν έχουμε ψησταριά με κάρβουνα. Θα είναι ακόμα πιο νόστιμα!

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη