Αυτό το πιάτο έγινε για 3 εδώ
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και ρίξτε το κρέας.
Σωτάρετέ το μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές καλά.
Διαλύστε τον πελτέ στο κόκκινο κρασί και με αυτό σβήστε το κρέας.
Χαμηλώστε στο ελάχιστο την φωτιά και ρίξτε τον κύβο βοδινού Maggi, το μπαχάρι, το ξύλο κανέλας, αλάτι και πιπέρι.
Σιγοβράστε το κρέας για 1½ ώρα περίπου και μόλις είναι έτοιμο, σερβίρετε.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Show more recipes
Σχόλια 0