Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε καλά το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
Ρίξτε τα κρεμμύδια και ένα καρότο ψιλοκομμένα, σοτάρετε μαζί με το κρέας για 10 λεπτά και γεμίστε την κατσαρόλα με περίπου 2 λίτρα νερό.
Βήμα 2
10 λεπτά
Προσθέστε τον κύβο βοδινού και βράστε σε πολύ χαμηλή ένταση μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Στραγγίξτε τον ζωμό και μεταφέρετε σε μια καθαρή κατσαρόλα.
Βήμα 3
60 λεπτά
Κόψτε το μαγειρεμένο κρέας και τα υπόλοιπα λαχανικά σε κυβάκια και ρίξτε τα μέσα στον ζωμό.
Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, δοκιμάστε το αλάτι και ολοκληρώστε με το στυμμένο λεμόνι. Η λαχταριστή μοσχαρόσουπα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Βήμα 1
3
Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε καλά το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
Ρίξτε τα κρεμμύδια και ένα καρότο ψιλοκομμένα, σοτάρετε μαζί με το κρέας για 10 λεπτά και γεμίστε την κατσαρόλα με περίπου 2 λίτρα νερό.
Βήμα 2
3
Προσθέστε τον κύβο βοδινού και βράστε σε πολύ χαμηλή ένταση μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Στραγγίξτε τον ζωμό και μεταφέρετε σε μια καθαρή κατσαρόλα.
Βήμα 3
3
Κόψτε το μαγειρεμένο κρέας και τα υπόλοιπα λαχανικά σε κυβάκια και ρίξτε τα μέσα στον ζωμό.
Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, δοκιμάστε το αλάτι και ολοκληρώστε με το στυμμένο λεμόνι. Η λαχταριστή μοσχαρόσουπα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0