Αρχική   >   Συνταγή    >    Μπριός με καπνιστό σολομό και κρέμα μοσχολέμονου

ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟΥ

ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας
15'
Μερίδες
2
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο

ΥΛΙΚΑ


·      4 ψωμάκια τύπου brioche

·      150γρ. σολωμό καπνιστό

·      4 φύλλα μαρούλι (γαλλικό)

Για την κρέμα:

·      100γρ. γιαούρτι

·      1 κτς τυρί κρέμα

·      Ξύσμα και χυμό από 1 μοσχολέμονο

·      1 κτς ελαιόλαδο

·      1κτ Νοστιμιά Maggi



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


  1. Ρίξτε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για την κρέμα και με ένα σύρμα χειρός ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. 

  2. Κόψτε στη μέση τα ψωμάκια και με ένα κουτάλι απλώστε από μια μεγάλη κουταλιά κρέμας σε κάθε brioche

  3. Τοποθετήστε από 2 φέτες καπνιστό σολομό, τρίψτε λίγο πιπέρι και τέλος σκεπάστε με ένα φύλλο μαρουλιού, κλείστε με το επάνω ψωμάκι και σερβίρετε άμεσα ή τοποθετήστε στο ψυγείο τυλιγμένα με μεμβράνη περιτυλίγματος.