Κόψτε τις ώριμες τομάτες στα 6 κυδωνάτα και απλώστε σε μια λαμαρίνα για το φούρνο με τη φλούδα προς τα πάνω. Ραντίστε με ελαιόλαδο και ρίξτε θυμάρι, πιπέρι φρεσκοκομμένο, αλάτι και σκόρδο σε χοντρά κομμάτια.
Βήμα 2
40 λεπτά
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου για 40 λεπτά.
Βήμα 3
6 λεπτά
Τοποθετήστε ένα κατσαρολάκι με νερό σε δυνατή φωτιά. Όταν βράσει, ρίξτε τα νιόκι και αφήστε μέχρι να βγουν στην επιφάνεια του νερού.
Βήμα 4
3 λεπτά
Μεταφέρετε με μια τρυπητή κουτάλα σε ένα τηγάνι το οποίο είναι τοποθετημένο σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 5
2 λεπτά
Προσθέστε μισή κούπα από το νερό που έβραζαν τα νιόκι και τον κύβο κότας MAGGI.
Βήμα 6
5 λεπτά
Ανακατέψτε για 3-4 λεπτά μέχρι να διαλυθεί ο ζωμός. Έπειτα, προσθέστε το τριμμένο τυρί, τον βασιλικό χοντροκομμένο, 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τις τομάτες ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες.
Βήμα 7
2 λεπτά
Δοκιμάστε το αλάτι και τελευταία στιγμή προσθέστε την μοτσαρέλα. Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστά σε βαθιά μπολ.
Βήμα 1
7
Κόψτε τις ώριμες τομάτες στα 6 κυδωνάτα και απλώστε σε μια λαμαρίνα για το φούρνο με τη φλούδα προς τα πάνω. Ραντίστε με ελαιόλαδο και ρίξτε θυμάρι, πιπέρι φρεσκοκομμένο, αλάτι και σκόρδο σε χοντρά κομμάτια.
Βήμα 2
7
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου για 40 λεπτά.
Βήμα 3
7
Τοποθετήστε ένα κατσαρολάκι με νερό σε δυνατή φωτιά. Όταν βράσει, ρίξτε τα νιόκι και αφήστε μέχρι να βγουν στην επιφάνεια του νερού.
Βήμα 4
7
Μεταφέρετε με μια τρυπητή κουτάλα σε ένα τηγάνι το οποίο είναι τοποθετημένο σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 5
7
Προσθέστε μισή κούπα από το νερό που έβραζαν τα νιόκι και τον κύβο κότας MAGGI.
Βήμα 6
7
Ανακατέψτε για 3-4 λεπτά μέχρι να διαλυθεί ο ζωμός. Έπειτα, προσθέστε το τριμμένο τυρί, τον βασιλικό χοντροκομμένο, 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τις τομάτες ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες.
Βήμα 7
7
Δοκιμάστε το αλάτι και τελευταία στιγμή προσθέστε την μοτσαρέλα. Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστά σε βαθιά μπολ.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0