Αρχική   >   Συνταγή    >    Πίτσες ατομικές από τον Άκη Πετρετζίκη

ΠΙΤΣΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΆΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ

ΠΙΤΣΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΆΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο

ΥΛΙΚΑ

  • 8 πίτες για σουβλάκι

    Για τη σάλτσα τομάτας:

  • 400 γρ. κονκασέ ντομάτας
  • 3 κ.σ. κέτσαπ
  • λίγες σταγόνες worcestershire sauce (προαιρετικά)
  • 3 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
  • 1 κ.σ. νοστιμιά

    Γέμιση Α:
  • 100 γρ. Μοτσαρέλα τριμμένη
  • 2 φέτες μπέικον
  • 4 λευκά μανιτάρια
  • 1/2 πιπεριά

    Γέμιση Β:
  • Μοτσαρέλα σε φέτες
  • 1 φέτα ζαμπόν
  • Ρόκα
  • Ελαιόλαδο

    Γέμιση Γ:
  • Μοτσαρέλα σε φέτες
  • 1/2 πιπεριά πράσινη
  • Μοτσαρέλα τριμμένη

    Γέμιση Δ:
  • 2 φέτες ζαμπόν
  • 1/2 πιπεριά
  • Μοτσαρέλα τριμμένη

 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

  2.  Σε ένα μπολ ρίξτε το κονκασέ ντομάτας. Προσθέστε την κέτσαπ, την worcestershire sauce, τη φρυγανιά, την Maggi Νοστιμιά και ανακατέψτεμε ένα κουτάλι.

  3. Βάλτε 2 πίτες σε κάθε ταψάκι και απλώστε μεένα κουτάλι 1 1/2 κσ. σάλτσα.

  4. Βάλτε τα υλικά από όποια γέμιση θέλετε σε κάθε πιτάκι και ψήστε για 10 λεπτά.

  5. Μόλις βγει η πίτσα από τον φούρνο προσθέστετη ρόκα.