Αρχική   >   Συνταγή    >    Πίτσα με τορτίγιες

ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ

ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ

MAGGI
μυστικό


Είναι καλύτερο να ψήσετε τις τορτίγιες πάνω σε σχάρα με ένα ταψία πό κάτω. Έτσι θα ψηθούν πιο ομοιόμορφα και χωρίς να ρουφήξουν πολύ από τη σάλτσα.


Χρόνος προετοιμασίας
10'
Χρόνος μαγειρέματος
10'
Μερίδες
4
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Θερμίδες
380 kcal/μερίδα

ΥΛΙΚΑ

•  ελαιόλαδο

  2 κ.γ. Maggi Νοστιμιά

  4 τορτίγιες

  1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ στραγγισμένη (400γρ.) 

  1 ματσάκι θυμάρι ή βασιλικό (μόνο τα φύλλα του)

  250γρ. μοτσαρέλα τριμμένη ή μείγμα 4 τυριών


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


  1. Ανακατέψτε 2 κ.γ. Maggi Νοστιμιά με 100ml ελαιόλαδο.

  2. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς στον αέρα.

  3. Βάλτε για ένα λεπτό στο φούρνο τις τορτίγιες πασπαλισμένες με λάδι και Maggi Νοστιμιά.

  4. Βγάλτε από το φούρνο, βάλτε τα υπόλοιπα υλικά (και την μισή ποσότητα μπαχαρικού) πάνω στις τορτίγιες και ψήστε μέχρι να λιώσουν τα τυριά.

  5. Σερβίρετε αμέσως με το υπόλοιπο θυμάρι ή βασιλικό και πασπαλίστε και με λίγο ακόμα από το ελαιόλαδο.