Πουρές με μπέϊκον, σχοινόπρασο και γραβιέρα
15λεπτά
Εύκολη
1 Συσκευασία
200 γρ.
Μπέικον
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
100 γρ.
Τυρί, φρέσκο, φρέσκο τυρί
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
2 κ.σ.
Σχοινόπρασο
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
450.8 kcal
Υδατάνθρακες
24.61 g
Πρωτεΐνες
13.28 g
Λιπαρά
32.88 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
15 λεπτά
Βήμα 1
Ετοιμάζουμε μία συσκευασία MAGGI Πουρέ Πατάτας 125γρ. σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Κόβουμε το μπέικον σε μικρά κυβάκια 0,5 εκ. και το σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει καστανό χρώμα.
Βήμα 3
Αλατοπιπερώνουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Προσθέτουμε στον πουρέ τα κομμάτια του μπέικον, το σχοινόπρασο και την γραβιέρα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Σχόλια 0