Αυτό το πιάτο έγινε για 3
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Αφήστε το βούτυρο για 1 ώρα εκτός ψυγείου μέχρι να μαλακώσει.
Βάλτε σε ένα γουδί το σκόρδο, τα πιπέρια και το δεντρολίβανο ψιλοκομμένο.
Με το γουδοχέρι χτυπήστε καλά έως ότου διαλυθούν όλα τα υλικά και προσθέστε το βούτυρο. Ανακατέψτε καλά και μεταφέρετε σε ένα κομμάτι μεμβράνης περιτυλίγματος.
Τυλίξτε σε ρολό και σφίξτε τις άκρες. Βάλτε στο ψυγείο και αφήστε για 1 ώρα τουλάχιστον.
Βάλτε νερό σε ένα κατσαρολάκι και βράστε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά το καλαμπόκι.
Σουρώστε καλά και επαναφέρετε στο κατσαρολάκι, προσθέστε λίγο από το βούτυρο και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει.
Παράλληλα, ετοιμάστε τον πουρέ πατάτας MAGGI αντικαθιστώντας το νερό με την κρέμα γάλακτος. Σερβίρετε σαν γαρνιτούρα.