Αφήστε το βούτυρο για 1 ώρα εκτός ψυγείου μέχρι να μαλακώσει.
Βήμα 2
2 λεπτά
Βάλτε σε ένα γουδί το σκόρδο, τα πιπέρια και το δεντρολίβανο ψιλοκομμένο.
Βήμα 3
6 λεπτά
Με το γουδοχέρι χτυπήστε καλά έως ότου διαλυθούν όλα τα υλικά και προσθέστε το βούτυρο. Ανακατέψτε καλά και μεταφέρετε σε ένα κομμάτι μεμβράνης περιτυλίγματος.
Βήμα 4
6 λεπτά
Τυλίξτε σε ρολό και σφίξτε τις άκρες. Βάλτε στο ψυγείο και αφήστε για 1 ώρα τουλάχιστον.
Βήμα 5
10 λεπτά
Βάλτε νερό σε ένα κατσαρολάκι και βράστε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά το καλαμπόκι.
Βήμα 6
3 λεπτά
Σουρώστε καλά και επαναφέρετε στο κατσαρολάκι, προσθέστε λίγο από το βούτυρο και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει.
Βήμα 7
2 λεπτά
Παράλληλα, ετοιμάστε τον πουρέ πατάτας MAGGI αντικαθιστώντας το νερό με την κρέμα γάλακτος. Σερβίρετε σαν γαρνιτούρα.
Βήμα 1
7
Αφήστε το βούτυρο για 1 ώρα εκτός ψυγείου μέχρι να μαλακώσει.
Βήμα 2
7
Βάλτε σε ένα γουδί το σκόρδο, τα πιπέρια και το δεντρολίβανο ψιλοκομμένο.
Βήμα 3
7
Με το γουδοχέρι χτυπήστε καλά έως ότου διαλυθούν όλα τα υλικά και προσθέστε το βούτυρο. Ανακατέψτε καλά και μεταφέρετε σε ένα κομμάτι μεμβράνης περιτυλίγματος.
Βήμα 4
7
Τυλίξτε σε ρολό και σφίξτε τις άκρες. Βάλτε στο ψυγείο και αφήστε για 1 ώρα τουλάχιστον.
Βήμα 5
7
Βάλτε νερό σε ένα κατσαρολάκι και βράστε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά το καλαμπόκι.
Βήμα 6
7
Σουρώστε καλά και επαναφέρετε στο κατσαρολάκι, προσθέστε λίγο από το βούτυρο και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει.
Βήμα 7
7
Παράλληλα, ετοιμάστε τον πουρέ πατάτας MAGGI αντικαθιστώντας το νερό με την κρέμα γάλακτος. Σερβίρετε σαν γαρνιτούρα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0