Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ψάρια τηγανιτά

0
40 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

1 Συσκευασία
3 κ.σ.
Αλεύρι
0.5 κ.γ.
Αλάτι
0.33 κ.γ.
Μαύρο πιπέρι
1000 γρ
Γόπες

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
392.62 kcal
Υδατάνθρακες
31.82 g
Πρωτεΐνες
47.49 g
Λιπαρά
6.37 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

40 λεπτά
Βήμα 1
15 λεπτά
Καθαρίστε από τα λέπια τις γόπες και τοποθετήστε σε μια επιφάνεια κοπής με την κοιλιά προς τα επάνω . Κόψτε τις στην μέση οριζόντια μαζί με το κεφάλι και σύριζα στο κόκκαλο από την μια άκρη μέχρι την άλλη χωρίς όμως η τομή να περάσει από την άλλη πλευρά για να μείνει το ψάρι ένα κομμάτι . Ξεπλύνετε καλά και αφαιρέστε τα εντόσθια προσεκτικά και με ένα κοφτερό μαχαιράκι κόψτε το μεσαίο κόκκαλο από την πλευρά της ουράς. Βγάλτε το τραβώντας το με τα χέρια σας αργά χωρίς να τραυματίσετε το ψαχνό . Αλατίστε τα ψάρια ένα ένα.
Βήμα 2
15 λεπτά
Σε ένα μπολ, ρίξτε τις νιφάδες πατάτας από τον Πουρέ Πατάτας MAGGI μαζί με το αλεύρι ,το αλάτι και το πιπέρι. Χωρίς να στεγνώσετε τα ψάρια από τα νερά τους περάστε από το μείγμα πατώντας τα καλά για να κολλήσει επάνω τους όσο το δυνατόν περισσότερες νιφάδες .
Βήμα 3
10 λεπτά
Ρίξτε σε μια κατσαρόλα μισό λίτρο ελαιόλαδο και βάλτε το να κάψει. Τηγανίστε τα ψάρια σε δόσεις για να μην ρίχνετε την θερμοκρασία του λαδιού και μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί . Σερβίρετε με λαδολέμονο όσο είναι ακόμη ζεστά.
Ψάρια τηγανιτά

Βήμα 1 3

Καθαρίστε από τα λέπια τις γόπες και τοποθετήστε σε μια επιφάνεια κοπής με την κοιλιά προς τα επάνω . Κόψτε τις στην μέση οριζόντια μαζί με το κεφάλι και σύριζα στο κόκκαλο από την μια άκρη μέχρι την άλλη χωρίς όμως η τομή να περάσει από την άλλη πλευρά για να μείνει το ψάρι ένα κομμάτι . Ξεπλύνετε καλά και αφαιρέστε τα εντόσθια προσεκτικά και με ένα κοφτερό μαχαιράκι κόψτε το μεσαίο κόκκαλο από την πλευρά της ουράς. Βγάλτε το τραβώντας το με τα χέρια σας αργά χωρίς να τραυματίσετε το ψαχνό . Αλατίστε τα ψάρια ένα ένα.

Ψάρια τηγανιτά

Βήμα 2 3

Σε ένα μπολ, ρίξτε τις νιφάδες πατάτας από τον Πουρέ Πατάτας MAGGI μαζί με το αλεύρι ,το αλάτι και το πιπέρι. Χωρίς να στεγνώσετε τα ψάρια από τα νερά τους περάστε από το μείγμα πατώντας τα καλά για να κολλήσει επάνω τους όσο το δυνατόν περισσότερες νιφάδες .

Ψάρια τηγανιτά

Βήμα 3 3

Ρίξτε σε μια κατσαρόλα μισό λίτρο ελαιόλαδο και βάλτε το να κάψει. Τηγανίστε τα ψάρια σε δόσεις για να μην ρίχνετε την θερμοκρασία του λαδιού και μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί . Σερβίρετε με λαδολέμονο όσο είναι ακόμη ζεστά.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη