Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Great Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Πίσω
Your Selection (1)
Ψητό φιλέτο λαβράκι με λαχανικά φούρνου
Ψητό φιλέτο λαβράκι
45 min
Δύσκολη
Προσθήκη recipe
Πίσω
51 32g / 51%
28 40.2g / 28%
21 30.9g / 21%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips
  • Tip 1

  • Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Ψητό φιλέτο λαβράκι

(0)
45 λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

2 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 2

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  Φιλέτα
Λαβράκι
2 
Κρεμμύδια
2 
Κολοκυθάκια
1 
Μαραθόριζα
1 
Σκελίδα σκόρδο
4  κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 
Κόκκινη καυτερή πιπεριά
1 
Ντομάτα
1  Κλωνάρι
Σέλερι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
40.23 g
Ενέργεια
558.25 kcal
Λιπαρά
32.06 g
Εδώδιμες Ίνες
7.81 g
Πρωτεΐνες
30.9 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

45 λεπτά
  • Βήμα 1

    25 λεπτά
    Καθαρίστε και κόψτε σε χοντρά κομμάτια τα λαχανικά, μεταφέρετε σε ένα στενό ταψί για το φούρνο & ρίξτε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ. Ανακατέψτε καλά με τα χέρια σας τα λαχανικά, σκεπάστε με μια βρεγμένη λαδόκολλα και ψήστε για 25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
  • Βήμα 2

    10 λεπτά
    Φιλετάρετε τα λαβράκια (ζητήστε από τον ψαρά να το κάνει για εσάς) και με ένα μικρό τσιμπιδάκι βγάλτε τα κόκκαλα που έχουν μείνει στη σάρκα του.
  • Βήμα 3

    3 λεπτά
    Με ένα κοφτερό μαχαίρι δημιουργήστε κάθετες τομές στο δέρμα κάθε φιλέτου χωρίς να διαπεράσετε τη σάρκα του.
  • Βήμα 4

    7 λεπτά
    Αλατίστε και ψήστε σε ριγωτό τηγάνι για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά τουμπάροντας μόνο μια φορά. (Το ψήσιμο στο ψάρι φαίνεται στην αλλαγή του χρώματος της σάρκας του από διάφανο σε λευκό). Βγάλτε τα λαχανικά από το φούρνο, μοιράστε σε 4 πιάτα μαζί με ένα φιλέτο από το λαβράκι και απολαύστε.
Ψητό φιλέτο λαβράκι

Βήμα 1 4

Βήμα 1 Βήμα 1 Βήμα 1 Βήμα 1

Καθαρίστε και κόψτε σε χοντρά κομμάτια τα λαχανικά, μεταφέρετε σε ένα στενό ταψί για το φούρνο & ρίξτε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ. Ανακατέψτε καλά με τα χέρια σας τα λαχανικά, σκεπάστε με μια βρεγμένη λαδόκολλα και ψήστε για 25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.

Ψητό φιλέτο λαβράκι

Βήμα 2 4

Βήμα 2 Βήμα 2 Βήμα 2 Βήμα 2

Φιλετάρετε τα λαβράκια (ζητήστε από τον ψαρά να το κάνει για εσάς) και με ένα μικρό τσιμπιδάκι βγάλτε τα κόκκαλα που έχουν μείνει στη σάρκα του.

Ψητό φιλέτο λαβράκι

Βήμα 3 4

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Με ένα κοφτερό μαχαίρι δημιουργήστε κάθετες τομές στο δέρμα κάθε φιλέτου χωρίς να διαπεράσετε τη σάρκα του.

Ψητό φιλέτο λαβράκι

Βήμα 4 4

Βήμα 4 Βήμα 4

Αλατίστε και ψήστε σε ριγωτό τηγάνι για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά τουμπάροντας μόνο μια φορά. (Το ψήσιμο στο ψάρι φαίνεται στην αλλαγή του χρώματος της σάρκας του από διάφανο σε λευκό). Βγάλτε τα λαχανικά από το φούρνο, μοιράστε σε 4 πιάτα μαζί με ένα φιλέτο από το λαβράκι και απολαύστε.

Συνταγή ως PDF