Ψιλοκόψτε και σοτάρετε σε μια κατσαρόλα με μέτρια φωτιά το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει, προσθέστε το σκόρδο τριμμένο και ρίξτε τα ρεβίθια. Σκεπάστε με νερό (περίπου 1,5 λ) και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου 45 λεπτά.
Βήμα 2
10 λεπτά
Ενώ έχουν μαγειρευτεί με μια κουτάλα βγάλτε 2 μεγάλες κουταλιές ρεβίθια μαζί με λίγο από το υγρό τους και περάστε από το μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Επαναφέρετε μέσα στην κατσαρόλα για να δέσει και το υπόλοιπο φαγητό.
Βήμα 3
15 λεπτά
Προσθέστε το σπανάκι πλυμένο και χοντροκομμένο. Ρίξτε τον κύβο κότας MAGGI & τον κουρκουμά και μαγειρέψτε για ακόμη 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθεί και να μαγειρευτεί το σπανάκι.
Βήμα 4
5 λεπτά
Τέλος, βάλτε μέσα στο φαγητό την κρέμα γάλακτος και τον χυμό λεμονιού. Αφήστε για 10 λεπτά σκεπασμένο εκτός της εστίας και τα ρεβίθια με σπανάκι είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Βήμα 1
4
Ψιλοκόψτε και σοτάρετε σε μια κατσαρόλα με μέτρια φωτιά το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει, προσθέστε το σκόρδο τριμμένο και ρίξτε τα ρεβίθια. Σκεπάστε με νερό (περίπου 1,5 λ) και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου 45 λεπτά.
Βήμα 2
4
Ενώ έχουν μαγειρευτεί με μια κουτάλα βγάλτε 2 μεγάλες κουταλιές ρεβίθια μαζί με λίγο από το υγρό τους και περάστε από το μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Επαναφέρετε μέσα στην κατσαρόλα για να δέσει και το υπόλοιπο φαγητό.
Βήμα 3
4
Προσθέστε το σπανάκι πλυμένο και χοντροκομμένο. Ρίξτε τον κύβο κότας MAGGI & τον κουρκουμά και μαγειρέψτε για ακόμη 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθεί και να μαγειρευτεί το σπανάκι.
Βήμα 4
4
Τέλος, βάλτε μέσα στο φαγητό την κρέμα γάλακτος και τον χυμό λεμονιού. Αφήστε για 10 λεπτά σκεπασμένο εκτός της εστίας και τα ρεβίθια με σπανάκι είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0