Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε 3 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί.Προσθέστε το σκόρδο, τον κύβο κότας και την τομάτα κονκασέ. Μαγειρέψτε για 20 λεπτά, ρίξτε τον βασιλικό ψιλοκομμένο, 2 κ.σ ελαιόλαδο και αποσύρετε από την εστία.
Βήμα 2
15 λεπτά
Γεμίστε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό, αλατίστε και δώστε μια βράση. Ρίξτε τα ζυμαρικά και παράλληλα τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Βήμα 3
10 λεπτά
Βάλτε 4 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε σε πολύ δυνατή ένταση τα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα μέχρι να πάρουν έντονο χρυσό χρώμα. Αδειάστε μέσα την σάλτσα τομάτας και τα τοματίνια και μεταφέρετε στο τηγάνι τα ζυμαρικά όταν είναι έτοιμα. Ρίξτε την τριμμένη παρμεζάνα και την μοτσαρέλα και αποσύρετε από την εστία. Ανακατέψτε μια τελευταία φορά και σερβίρετε.
Βήμα 1
3
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε 3 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί.Προσθέστε το σκόρδο, τον κύβο κότας και την τομάτα κονκασέ. Μαγειρέψτε για 20 λεπτά, ρίξτε τον βασιλικό ψιλοκομμένο, 2 κ.σ ελαιόλαδο και αποσύρετε από την εστία.
Βήμα 2
3
Γεμίστε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό, αλατίστε και δώστε μια βράση. Ρίξτε τα ζυμαρικά και παράλληλα τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Βήμα 3
3
Βάλτε 4 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε σε πολύ δυνατή ένταση τα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα μέχρι να πάρουν έντονο χρυσό χρώμα. Αδειάστε μέσα την σάλτσα τομάτας και τα τοματίνια και μεταφέρετε στο τηγάνι τα ζυμαρικά όταν είναι έτοιμα. Ρίξτε την τριμμένη παρμεζάνα και την μοτσαρέλα και αποσύρετε από την εστία. Ανακατέψτε μια τελευταία φορά και σερβίρετε.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0