Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Σαλάτα ανάμεικτη με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς

1
20 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
2 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

1 Κεφάλι
Κόκκινη λόλα
1 Κεφάλι
Μαρούλι γαλλικό
100 γρ
Μυζήθρα
50 mL
Ξύδι, βαλσάμικο
150 mL
Ελαιόλαδο
1 κ.γ.
Μουστάρδα
1 κ.σ.
Μέλι θυμαρίσιο
1 
Κόκκινη πιπεριά
1 Κεφάλι
Μαρούλι iceberg

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
301.1 kcal
Υδατάνθρακες
52.77 g
Πρωτεΐνες
12.9 g
Λιπαρά
6.42 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

20 λεπτά
Βήμα 1
8 λεπτά
Καθαρίστε τα φύλλα από τα μαρούλια και αφήστε τα σε κρύο νερό για 20 λεπτά να ενυδατωθούν και να πλυθούν.
Βήμα 2
4 λεπτά
Στραγγίξτε καλά και κόψτε σε χοντρά κομμάτια τα φύλλα με τα χέρια σας.
Βήμα 3
4 λεπτά
Βάλτε στο μίξερ όλα τα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή το βαλσάμικο, τα 150 ml ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το μέλι, την πιπεριά Φλωρίνης, τη Nοστιμιά MAGGI, και χτυπήστε μέχρι να διαλύσει η πιπεριά και να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές παχύρρευστο μείγμα.
Βήμα 4
4 λεπτά
Μεταφέρετε τα κομμένα φύλλα σε ένα μπολ και περιχύστε με τη σάλτσα, ανακατέψτε καλά και προσθέστε το ανθότυρο τριμμένο σε χοντρά κομμάτια .
Σαλάτα ανάμεικτη με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς

Βήμα 1 4

Καθαρίστε τα φύλλα από τα μαρούλια και αφήστε τα σε κρύο νερό για 20 λεπτά να ενυδατωθούν και να πλυθούν.

Σαλάτα ανάμεικτη με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς

Βήμα 2 4

Στραγγίξτε καλά και κόψτε σε χοντρά κομμάτια τα φύλλα με τα χέρια σας.

Σαλάτα ανάμεικτη με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς

Βήμα 3 4

Βάλτε στο μίξερ όλα τα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή το βαλσάμικο, τα 150 ml ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το μέλι, την πιπεριά Φλωρίνης, τη Nοστιμιά MAGGI, και χτυπήστε μέχρι να διαλύσει η πιπεριά και να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές παχύρρευστο μείγμα.

Σαλάτα ανάμεικτη με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς

Βήμα 4 4

Μεταφέρετε τα κομμένα φύλλα σε ένα μπολ και περιχύστε με τη σάλτσα, ανακατέψτε καλά και προσθέστε το ανθότυρο τριμμένο σε χοντρά κομμάτια .

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη