Καθαρίστε τα φύλλα από τα μαρούλια και αφήστε τα σε κρύο νερό για 20 λεπτά να ενυδατωθούν και να πλυθούν.
Βήμα 2
4 λεπτά
Στραγγίξτε καλά και κόψτε σε χοντρά κομμάτια τα φύλλα με τα χέρια σας.
Βήμα 3
4 λεπτά
Βάλτε στο μίξερ όλα τα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή το βαλσάμικο, τα 150 ml ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το μέλι, την πιπεριά Φλωρίνης, τη Nοστιμιά MAGGI, και χτυπήστε μέχρι να διαλύσει η πιπεριά και να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές παχύρρευστο μείγμα.
Βήμα 4
4 λεπτά
Μεταφέρετε τα κομμένα φύλλα σε ένα μπολ και περιχύστε με τη σάλτσα. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε το ανθότυρο τριμμένο σε χοντρά κομμάτια. Η σαλάτα ανάμεικτη με σάλτσα κοκκινής πιπεριάς είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Βήμα 1
4
Καθαρίστε τα φύλλα από τα μαρούλια και αφήστε τα σε κρύο νερό για 20 λεπτά να ενυδατωθούν και να πλυθούν.
Βήμα 2
4
Στραγγίξτε καλά και κόψτε σε χοντρά κομμάτια τα φύλλα με τα χέρια σας.
Βήμα 3
4
Βάλτε στο μίξερ όλα τα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή το βαλσάμικο, τα 150 ml ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το μέλι, την πιπεριά Φλωρίνης, τη Nοστιμιά MAGGI, και χτυπήστε μέχρι να διαλύσει η πιπεριά και να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές παχύρρευστο μείγμα.
Βήμα 4
4
Μεταφέρετε τα κομμένα φύλλα σε ένα μπολ και περιχύστε με τη σάλτσα. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε το ανθότυρο τριμμένο σε χοντρά κομμάτια. Η σαλάτα ανάμεικτη με σάλτσα κοκκινής πιπεριάς είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0