Σαλάτα πολύχρωμη #pestomenafai
20λεπτά
Εύκολη
2
Καρότα
0.5
Πράσινο λάχανο
0.5
Κόκκινο λάχανο
1 Κεφάλι
Μαρούλι iceberg
1 Κλωνάρι
Σέλερι
50 γρ.
Αμύγδαλα καβουρδισμένα
1 κ.γλ.
0.33 κ.γλ.
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
30 mL
Ελαιόλαδο
60 mL
Ξύδι βαλσάμικο λευκό
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
459.89 kcal
Υδατάνθρακες
45.38 g
Πρωτεΐνες
12.7 g
Λιπαρά
28.95 g
Εδώδιμες Ίνες
15.18 g
Σάκχαρα
23.94 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
20 λεπτά
Βήμα 1
Κόψτε όλα τα λαχανικά στο μέγεθος και με τον τρόπο που σας αρέσει.
Βήμα 2
Σε ένα βαζάκι άδειο, ρίξτε το ελαιολαδο, την Νοστιμιά Maggi, το μπαλσάμικο και αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι, κλείστε το καπάκι και ανακινήστε καλά για να ενωθούν τα υλικά.
Βήμα 3
Περιχύστε την πολύχρωμη σαλάτα με το ντρέσινγκ και ανακατεύψτε με τα χέρια να πάει παντού.
Βήμα 4
Πασπαλίστε με τα αμύγδαλα και σερβίρετε.
Σχόλια 0