Αρχική   >   Συνταγή    >    Σάντουιτς με χοιρινό

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ
Μερίδες
4
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Θερμίδες
483 kcal/μερίδα

ΥΛΙΚΑ


·      4 ψωμάκια τύπου τσιαπάτα ή μπαγκέτα

·      500γρ. λαιμό χοιρινό χωρίς κόκαλο

·      ½ κ.γλ πάπρικα καπνιστή

·      ½ κ.γλ πάπρικα γλυκιά

·      1 κύβο κότας MAGGI

·      4 καρότα

·      ¼ λάχανο

·      1 κ.σ μαγιονέζα

·      2 φρέσκια κρεμμύδια (το πράσινο μέρος)

·      1 κ.σ ξύδι λευκό βαλσάμικο

·      1 κ.σ πελτέ τομάτας

·      αλάτι

·      ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


  1. Κόψτε σε μεγάλα χοντρά κομμάτια το χοιρινό (5 εκατοστά περίπου) και σοτάρετε σε ένα τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν έντονο σκούρο χρώμα. 

  2. Ρίξτε σε ένα μπολ την καπνιστή και τη γλυκιά πάπρικα μαζί με τον πελτέ τον κύβο κότας MAGGI και 4 κ.σ ζεστό νερό, ανακατέψτε με ένα πιρούνι μέχρι να δημιουργηθεί μια πηχτή πάστα, αλείψτε το κρέας με αυτην και βάλτε σε ένα μικρό ταψί με ένα ποτήρι νερό. 

  3. Σκεπάστε με αλουμινόχαρτο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 για 3 ώρες. 

  4. Παράλληλά καθαρίστε τα καρότα και περάστε τα από τον χοντρό τρίφτη, ψιλοκόψτε το λάχανο και βάλτε σε ένα μπολ μαζί με τη μαγιονέζα, ψιλοκομμένο το κρεμμύδι, το ξύδι, αλάτι και 1 κ.σ ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά και αφήστε στην άκρη.

  5. Βγάλτε το χοιρινό από το φούρνο, ξεσκεπάστε και αφήστε για 10 λεπτά. 

  6. Βάλτε τα ψωμάκια στο φούρνο για 10 λεπτά λίγο πριν σερβίρετε, κόψτε στη μέση και προσθέστε το χοιρινό, αφού πρώτα το έχετε διαλύσει με τα χέρια σας, την σαλάτα καρότο και σερβίρετε άμεσα, όσο είναι ακόμη ζεστά.