Αφήστε τις μπριζόλες εκτός ψυγείου για τουλάχιστον 1 ώρα μέχρι να πάρουν θερμοκρασία δωματίου.
Βήμα 2
10 λεπτά
Παράλληλα, κόψτε σε καρεδάκι 1 εκατοστού τις πατάτες και βράστε σε ένα κατσαρολάκι με λίγο νερό και τον κύβο λαχανικών MAGGI μέχρι να μαλακώσουν χωρίς να διαλύονται.
Βήμα 3
10 λεπτά
Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι ελαιόλαδο τόσο ώστε να σκεπάζει τις πατάτες και τηγανίστε μέχρι να πάρουν το επιθυμητό χρώμα.
Βήμα 4
2 λεπτά
Παράλληλα, βάλτε ένα μεγάλο τηγάνι αντικολλητικό ή ριγωτό σε πολύ δυνατή φωτιά και αφήστε μέχρι να καπνίσει.
Βήμα 5
5 λεπτά
Αλατίστε, λαδώστε καλά το κρέας και σοτάρετε μέχρι το επιθυμητό ψήσιμο.
Βήμα 6
10 λεπτά
Αν θέλετε τη μπριζόλα σας καλοψημένη όταν πάρει έντονο σκούρο χρώμα μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για ακόμη 10 λεπτά.
Βήμα 7
5 λεπτά
Αφήστε στην άκρη για αλλά 5 λεπτά να ξεκουραστεί το κρέας και φτιάξτε τη σάλτσα.
Βήμα 8
6 λεπτά
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίξτε την μαρμελάδα και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά μέχρι να βράσει. Αποσύρετε και προσθέστε το ξίδι και το βούτυρο.
Βήμα 9
1 λεπτά
Σερβίρετε σε μεγάλα πιάτα, πασπαλίστε τις πατάτες με το φρέσκο θυμάρι και περιχύστε τη σάλτσα πάνω από το κρέας.
Βήμα 1
9
Αφήστε τις μπριζόλες εκτός ψυγείου για τουλάχιστον 1 ώρα μέχρι να πάρουν θερμοκρασία δωματίου.
Βήμα 2
9
Παράλληλα, κόψτε σε καρεδάκι 1 εκατοστού τις πατάτες και βράστε σε ένα κατσαρολάκι με λίγο νερό και τον κύβο λαχανικών MAGGI μέχρι να μαλακώσουν χωρίς να διαλύονται.
Βήμα 3
9
Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι ελαιόλαδο τόσο ώστε να σκεπάζει τις πατάτες και τηγανίστε μέχρι να πάρουν το επιθυμητό χρώμα.
Βήμα 4
9
Παράλληλα, βάλτε ένα μεγάλο τηγάνι αντικολλητικό ή ριγωτό σε πολύ δυνατή φωτιά και αφήστε μέχρι να καπνίσει.
Βήμα 5
9
Αλατίστε, λαδώστε καλά το κρέας και σοτάρετε μέχρι το επιθυμητό ψήσιμο.
Βήμα 6
9
Αν θέλετε τη μπριζόλα σας καλοψημένη όταν πάρει έντονο σκούρο χρώμα μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για ακόμη 10 λεπτά.
Βήμα 7
9
Αφήστε στην άκρη για αλλά 5 λεπτά να ξεκουραστεί το κρέας και φτιάξτε τη σάλτσα.
Βήμα 8
9
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίξτε την μαρμελάδα και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά μέχρι να βράσει. Αποσύρετε και προσθέστε το ξίδι και το βούτυρο.
Βήμα 9
9
Σερβίρετε σε μεγάλα πιάτα, πασπαλίστε τις πατάτες με το φρέσκο θυμάρι και περιχύστε τη σάλτσα πάνω από το κρέας.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0