Αυτό το πιάτο έγινε για 2
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Αφήστε τις μπριζόλες εκτός ψυγείου για τουλάχιστον 1 ώρα μέχρι να πάρουν θερμοκρασία δωματίου.
Παράλληλα, κόψτε σε καρεδάκι 1 εκατοστού τις πατάτες και βράστε σε ένα κατσαρολάκι με λίγο νερό και τον κύβο λαχανικών MAGGI μέχρι να μαλακώσουν χωρίς να διαλύονται.
Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι ελαιόλαδο τόσο ώστε να σκεπάζει τις πατάτες και τηγανίστε μέχρι να πάρουν το επιθυμητό χρώμα.
Παράλληλα, βάλτε ένα μεγάλο τηγάνι αντικολλητικό ή ριγωτό σε πολύ δυνατή φωτιά και αφήστε μέχρι να καπνίσει.
Αλατίστε, λαδώστε καλά το κρέας και σοτάρετε μέχρι το επιθυμητό ψήσιμο.
Αν θέλετε τη μπριζόλα σας καλοψημένη όταν πάρει έντονο σκούρο χρώμα μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για ακόμη 10 λεπτά.
Αφήστε στην άκρη για αλλά 5 λεπτά να ξεκουραστεί το κρέας και φτιάξτε τη σάλτσα.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίξτε την μαρμελάδα και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά μέχρι να βράσει. Αποσύρετε και προσθέστε το ξίδι και το βούτυρο.
Σερβίρετε σε μεγάλα πιάτα, πασπαλίστε τις πατάτες με το φρέσκο θυμάρι και περιχύστε τη σάλτσα πάνω από το κρέας.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Σχόλια 0