Απλώστε τις πίτες στον πάγκο της κουζίνας, κόψτε σε κύβους το αβοκάντο και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι.
Βήμα 2
4 λεπτά
Μοιράστε τον κιμά στις πίτες, πασπαλίστε με μισή κουταλιά νοστιμιά την κάθε πίτα και ρίξτε στο τέλος τα τοματίνια, το κρεμμύδι, την sriracha και το τυρί.
Βήμα 3
1 λεπτά
Τυλίξτε σφιχτά τις τορτίγιες και βάλτε λίγο νερό στην ένωση για να μην ανοίξουν.
Βήμα 4
10 λεπτά
Τοποθετήστε σε ένα μεγάλο τηγάνι με 1 κουταλιά ελαιόλαδο και ψήστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι οι τορτίγιες σας να πάρουν χρώμα και να λιώσει το τυρί. Εναλλακτικά ψήστε στον φούρνο σε πρόγραμμα αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά.
Βήμα 1
4
Απλώστε τις πίτες στον πάγκο της κουζίνας, κόψτε σε κύβους το αβοκάντο και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι.
Βήμα 2
4
Μοιράστε τον κιμά στις πίτες, πασπαλίστε με μισή κουταλιά νοστιμιά την κάθε πίτα και ρίξτε στο τέλος τα τοματίνια, το κρεμμύδι, την sriracha και το τυρί.
Βήμα 3
4
Τυλίξτε σφιχτά τις τορτίγιες και βάλτε λίγο νερό στην ένωση για να μην ανοίξουν.
Βήμα 4
4
Τοποθετήστε σε ένα μεγάλο τηγάνι με 1 κουταλιά ελαιόλαδο και ψήστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι οι τορτίγιες σας να πάρουν χρώμα και να λιώσει το τυρί. Εναλλακτικά ψήστε στον φούρνο σε πρόγραμμα αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0