Αρχική   >   Συνταγή    >    Τοστ με αβοκάντο

ΤΟΣΤ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Χρόνος προετοιμασίας
10'
Χρόνος μαγειρέματος
10'
Μερίδες
2
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Θερμίδες
500 kcal/μερίδα

ΥΛΙΚΑ

  • 4 φέτες ψωμί του τοστ

  • ½ κ.σ. βούτυρο προαιρετικά

  • 4 ντοματίνια ψιλοκομμένα

  • 1 μεγάλο ώριμο αβοκάντο

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

  • 1 κ.γ. Νοστιμιά MAGGI

  • 1/4 κ.γ. μπούκοβο

  • 2 κ.γ. χυμό λεμονιού


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίστε και αφαιρέστε τη σάρκα από το αβοκάντο και βάλτε τη σε ένα μπολ.

  2. Προσθέστε τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, τη Νοστιμιά MAGGI, το μπούκοβο και το λεμόνι.

  3. Με ένα πιρούνι ομογενοποιείστε το μείγμα.

  4. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάλτε ½ κ.σ. βούτυρο και βάλτε το σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.

  5. Όταν λιώσει το βούτυρο βάλτε μέσα στο τηγάνι 4 φέτες ψωμί.

  6. Όταν πάρουν χρώμα αφαιρέστε από το τηγάνι και μοιράστε το μείγμα με το αβοκάντο στις 2 από αυτές. Σκεπάστε με τις άλλες 2.

  7. Κόψτε σε τρίγωνα και σερβίρετε.


ΘΕΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΓΗ;