Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα και δώστε του μια βράση. Αποσύρετε από την εστία και ρίξτε μέσα μία συσκευασία Πουρέ Πατάτας Maggi 125γρ.
Βήμα 2
5 λεπτά
Ανακατεύετε συνέχεια για 5 λεπτά με μια σπάτουλα το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί και να πάρει βελούδινη υφή.
Βήμα 3
5 λεπτά
Ρίξτε μέσα την φέτα με το ανθότυρο (τριμμένο), αρκετό πιπέρι και ανακατέψτε. Τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του μίγματος για περίπου 30 λεπτά.
Βήμα 4
10 λεπτά
Ανοίξτε το φύλλο κρούστας και κόψτε σταυρωτά, κάντε δηλαδή μια κάθετη και μια οριζόντια τομή σε όλα τα φύλλα και θα δημιουργηθούν 4 στοίβες. Καλύψτε τα φύλλα με μια νωπή πετσέτα για να μην ξεραθούν και ξεκινήστε να φτιάχνετε ένα ένα τα τυροπιτάκια.
Βήμα 5
5 λεπτά
Λαδώστε καλά κάθε φύλλο και τυλίξτε από την ανάποδη πλευρά. Λίγο πριν το τέλος κλείστε τις άκρες προς τα μέσα και περάστε με λίγο νερό για να κολλήσουν καλά.
Βήμα 6
10 λεπτά
Όταν είναι όλα έτοιμα τηγανίστε σε ελαιόλαδο και σε δυνατή φωτιά ιδανικά σε μικρές ποσότητες για να έχετε καλύτερο έλεγχο και να μην πέσει η θερμοκρασία του ελαιόλαδου.
Βήμα 7
1 λεπτά
Τέλος, όταν πάρουν έντονο χρυσαφί χρώμα μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί. Τα τυροπιτάκια είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Βήμα 1
7
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα και δώστε του μια βράση. Αποσύρετε από την εστία και ρίξτε μέσα μία συσκευασία Πουρέ Πατάτας Maggi 125γρ.
Βήμα 2
7
Ανακατεύετε συνέχεια για 5 λεπτά με μια σπάτουλα το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί και να πάρει βελούδινη υφή.
Βήμα 3
7
Ρίξτε μέσα την φέτα με το ανθότυρο (τριμμένο), αρκετό πιπέρι και ανακατέψτε. Τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του μίγματος για περίπου 30 λεπτά.
Βήμα 4
7
Ανοίξτε το φύλλο κρούστας και κόψτε σταυρωτά, κάντε δηλαδή μια κάθετη και μια οριζόντια τομή σε όλα τα φύλλα και θα δημιουργηθούν 4 στοίβες. Καλύψτε τα φύλλα με μια νωπή πετσέτα για να μην ξεραθούν και ξεκινήστε να φτιάχνετε ένα ένα τα τυροπιτάκια.
Βήμα 5
7
Λαδώστε καλά κάθε φύλλο και τυλίξτε από την ανάποδη πλευρά. Λίγο πριν το τέλος κλείστε τις άκρες προς τα μέσα και περάστε με λίγο νερό για να κολλήσουν καλά.
Βήμα 6
7
Όταν είναι όλα έτοιμα τηγανίστε σε ελαιόλαδο και σε δυνατή φωτιά ιδανικά σε μικρές ποσότητες για να έχετε καλύτερο έλεγχο και να μην πέσει η θερμοκρασία του ελαιόλαδου.
Βήμα 7
7
Τέλος, όταν πάρουν έντονο χρυσαφί χρώμα μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί. Τα τυροπιτάκια είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0