Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι 250 ml νερό, το κύμινο με το κάρυ, τον κύβο κότας MAGGI, 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αλάτι.
Βήμα 2
10 λεπτά
Δώστε μια βράση και αδειάστε το νερό σε ένα μπολ με το κους κους. Σκεπάστε με μεμβράνη και αφήστε για 10 λεπτά.
Βήμα 3
6 λεπτά
Παράλληλα βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέστε ελάχιστο ελαιόλαδο και σοτάρετε τα φιλέτα κοτόπουλο μέχρι να πάρουν έντονο χρυσαφί χρώμα. Ελέγξτε το ψήσιμό τους και συνεχίστε στο φούρνο αν θεωρείται αναγκαίο.
Βήμα 4
3 λεπτά
Βάλτε σε ένα μπολ τα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή το γιαούρτι, το μασκαρπόνε, το ξύσμα και το χυμό από το λάιμ, ελαιόλαδο και αλάτι, και ανακατέψτε καλά. Με ένα πιρούνι ''σπάστε'' το κους κους αφού πρώτα έχει απορροφήσει όλη την υγρασία του.
Βήμα 5
3 λεπτά
Ανοίξτε τις πίτες σε ένα πιάτο, απλώστε μια καλή κουταλιά γιαούρτι, το κους κους, κοτόπουλο κομμένο σε φέτες & λίγο ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τυλίξτε σφιχτά. Οι αραβικές πίτες με κοτόπουλο, κους κους και σάλτσα γιαούρτι είναι έτοιμες για σερβίρισμα.
Βήμα 1
5
Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι 250 ml νερό, το κύμινο με το κάρυ, τον κύβο κότας MAGGI, 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αλάτι.
Βήμα 2
5
Δώστε μια βράση και αδειάστε το νερό σε ένα μπολ με το κους κους. Σκεπάστε με μεμβράνη και αφήστε για 10 λεπτά.
Βήμα 3
5
Παράλληλα βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέστε ελάχιστο ελαιόλαδο και σοτάρετε τα φιλέτα κοτόπουλο μέχρι να πάρουν έντονο χρυσαφί χρώμα. Ελέγξτε το ψήσιμό τους και συνεχίστε στο φούρνο αν θεωρείται αναγκαίο.
Βήμα 4
5
Βάλτε σε ένα μπολ τα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή το γιαούρτι, το μασκαρπόνε, το ξύσμα και το χυμό από το λάιμ, ελαιόλαδο και αλάτι, και ανακατέψτε καλά. Με ένα πιρούνι ''σπάστε'' το κους κους αφού πρώτα έχει απορροφήσει όλη την υγρασία του.
Βήμα 5
5
Ανοίξτε τις πίτες σε ένα πιάτο, απλώστε μια καλή κουταλιά γιαούρτι, το κους κους, κοτόπουλο κομμένο σε φέτες & λίγο ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τυλίξτε σφιχτά. Οι αραβικές πίτες με κοτόπουλο, κους κους και σάλτσα γιαούρτι είναι έτοιμες για σερβίρισμα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0