Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Όταν το λάδι έχει πλέον κάψει ρίξτε το κρέας για να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
Βήμα 2
60 λεπτά
Σβήστε με το κρασί και χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία. Σκεπάστε με το καπάκι και μαγειρέψτε για 1 ώρα.
Βήμα 3
35 λεπτά
Σε μια δεύτερη κατσαρόλα βάλτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά. Σοτάρετε το φρέσκο και το ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένα μέχρι να μαραθούν. Στη συνέχεια, ρίξτε τα χόρτα χοντροκομμένα, προσθέστε τους κύβους λαχανικών MAGGI, ½ ποτήρι νερό και μαγειρέψτε για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα χόρτα που έχετε επιλέξει.
Βήμα 4
20 λεπτά
Όταν περάσει η 1 ώρα που ήδη μαγειρεύετε το κρέας, τότε ρίξτε μέσα τα χόρτα και δουλέψτε τα μαζί για ακόμη 20 λεπτά.
Βήμα 5
2 λεπτά
Τέλος, ρίξτε το λεμόνι και τα μυρώνια και δοκιμάστε το αλάτι. Το κατσικάκι με χόρτα τσιγαριαστά είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Βήμα 1
5
Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Όταν το λάδι έχει πλέον κάψει ρίξτε το κρέας για να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
Βήμα 2
5
Σβήστε με το κρασί και χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία. Σκεπάστε με το καπάκι και μαγειρέψτε για 1 ώρα.
Βήμα 3
5
Σε μια δεύτερη κατσαρόλα βάλτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά. Σοτάρετε το φρέσκο και το ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένα μέχρι να μαραθούν. Στη συνέχεια, ρίξτε τα χόρτα χοντροκομμένα, προσθέστε τους κύβους λαχανικών MAGGI, ½ ποτήρι νερό και μαγειρέψτε για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα χόρτα που έχετε επιλέξει.
Βήμα 4
5
Όταν περάσει η 1 ώρα που ήδη μαγειρεύετε το κρέας, τότε ρίξτε μέσα τα χόρτα και δουλέψτε τα μαζί για ακόμη 20 λεπτά.
Βήμα 5
5
Τέλος, ρίξτε το λεμόνι και τα μυρώνια και δοκιμάστε το αλάτι. Το κατσικάκι με χόρτα τσιγαριαστά είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0