-
Βήμα 1
10 λεπτά
Κόψτε το τυρί σε φέτες και βάλτε τις στην κατάψυξη για τουλάχιστον 1 ώρα. Παράλληλα, ετοιμάστε τα υλικά για το πανάρισμα ανακατεύοντας το αλεύρι με την 1 κουταλιά της σούπας MAGGI Νοστιμιά σε ένα μπολ.
-
Βήμα 2
5 λεπτά
Σε ένα άλλο μπολ βάζετε το αυγό με το γάλα και τα ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα. Σε ένα διαφορετικό μπολ βάζετε το αμύγδαλο φιλέ.
-
Βήμα 3
3 λεπτά
Βάζετε ένα τηγάνι να κάψει σε δυνατή φωτιά και όταν είναι έτοιμο σοτάρετε τα ροδάκινα για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά.
-
Βήμα 4
10 λεπτά
Αφαιρείτε το τυρί από την κατάψυξη και κάθε κομμάτι του το περνάτε από αλεύρι, έπειτα από το μείγμα αυγό-γάλα και μετά από το αμύγδαλο. Στη συνέχεια, βάζετε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και τηγανίζετε τα κομμάτια του τυριού γυρίζοντας τα μια φορά μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρώμα.
-
Βήμα 5
1 λεπτά
Ετοιμάζετε τα λαχανικά για τη σαλάτα ανακατεύοντας τα σε ένα μπολ.
-
Βήμα 6
2 λεπτά
Σε ένα μικρό μπολ βάζετε 1 κουταλάκι του γλυκού MAGGI Νοστιμιά, το ελαιόλαδο & το ξίδι και τα ανακατεύετε καλά ετοιμάζοντας τη βινεγκρέτ.
-
Βήμα 7
1 λεπτά
Ανακατεύετε τη σαλάτα με τη βινεγκρέτ και σερβίρετε με το τυρί σε φέτες.