Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Μπέργκερ Με Κατσικίσιο Τυρί Και Τηγανιτά Κρεμμύδια

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

(0)
100 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

4 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
4  Φύλλα
Μαρούλι iceberg
2  Μέσα
Κρεμμύδια φρέσκα
100  γρ.
Αλεύρι
4  κ.σ.
Ηλιέλαιο
2  κύβους
MAGGI Ζωμός Βοδινό
1  κ.γλ.
Αλάτι
1  κ.σ.
Ελαιόλαδο
100  γρ.
Κορν Φλαουρ
1 
Ντομάτα
800  γρ.
Κιμάς μοσχαρίσιος
4 
Ψωμάκι για μπέργκερ
200  γρ.
Τυρί τύπου chevre
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
64.7 g
Ενέργεια
1019.3 kcal
Λιπαρά
58.3 g
Πρωτεΐνες
57.3 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

100 λεπτά
  • Βήμα 1

    3 λεπτά
    Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 160 βαθμούς Κελσίου και σε ένα ταψάκι θρυμματίστε τους 2 κύβους βοδινού MAGGI.
  • Βήμα 2

    30 λεπτά
    Βάλτε στο φούρνο για 30 λεπτά και αφήστε στην άκρη για άλλα 15' μέχρι να πέσει η θερμοκρασία τους.
  • Βήμα 3

    5 λεπτά
    Βάλτε τον κιμά σε ένα μπολ και θρυμματίστε με τα δάχτυλά σας από επάνω τους κύβους.
  • Βήμα 4

    5 λεπτά
    Μαλάξτε απαλά τον κιμά με τις άκρες των δαχτύλων σας και προσθέστε μια καλή πρέζα αλάτι. Δημιουργήστε 4 όμοια μπιφτέκια και αφήστε σε ένα δίσκο έξω από το ψυγείο.
  • Βήμα 5

    15 λεπτά
    Καθαρίστε τα κρεμμύδια και κόψτε τα στη μέση. Με ένα καλό μαχαίρι κόψτε όσο πιο λεπτές φέτες μπορείτε (φεγγαράκια). Μεταφέρετε τα κρεμμύδια σε ένα μπολ και ρίξτε το αλεύρι, το κορν φλάουρ και αλάτι. Ανακατέψτε καλά και κοσκινίστε τα κρεμμύδια. Σε ένα κατσαρολάκι και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ζεστάνετε το ηλιέλαιο και τηγανίστε τα κρεμμύδια. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
  • Βήμα 6

    30 λεπτά
    Ιδανικά ψήστε τα μπιφτέκια σας στο μπάρμπεκιου διαφορετικά, περάστε τα από ένα τηγάνι με δυνατή φωτιά και ελάχιστο ελαιόλαδο για να πάρουν χρώμα και τελειώστε το ψήσιμο τους σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
  • Βήμα 7

    5 λεπτά
    Πέντε λεπτά πριν τα αποσύρετε, τοποθετήστε στην πάνω τους πλευρά το κατσικίσιο τυρί.
  • Βήμα 8

    5 λεπτά
    Ζεστάνετε τα ψωμάκια στο γκριλ ή στο φούρνο και συνθέστε τα μπέργκερ.
  • Βήμα 9

    2 λεπτά
    Σερβίρετε με τα τηγανιτά κρεμμύδια και τη σος bbq.
Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 1 9

Βήμα 1 Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 160 βαθμούς Κελσίου και σε ένα ταψάκι θρυμματίστε τους 2 κύβους βοδινού MAGGI.

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 2 9

Βήμα 2

Βάλτε στο φούρνο για 30 λεπτά και αφήστε στην άκρη για άλλα 15' μέχρι να πέσει η θερμοκρασία τους.

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 3 9

Βήμα 3 Βήμα 3

Βάλτε τον κιμά σε ένα μπολ και θρυμματίστε με τα δάχτυλά σας από επάνω τους κύβους.

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 4 9

Βήμα 4 Βήμα 4 Βήμα 4

Μαλάξτε απαλά τον κιμά με τις άκρες των δαχτύλων σας και προσθέστε μια καλή πρέζα αλάτι. Δημιουργήστε 4 όμοια μπιφτέκια και αφήστε σε ένα δίσκο έξω από το ψυγείο.

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 5 9

Βήμα 5 Βήμα 5 Βήμα 5

Καθαρίστε τα κρεμμύδια και κόψτε τα στη μέση. Με ένα καλό μαχαίρι κόψτε όσο πιο λεπτές φέτες μπορείτε (φεγγαράκια). Μεταφέρετε τα κρεμμύδια σε ένα μπολ και ρίξτε το αλεύρι, το κορν φλάουρ και αλάτι. Ανακατέψτε καλά και κοσκινίστε τα κρεμμύδια. Σε ένα κατσαρολάκι και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ζεστάνετε το ηλιέλαιο και τηγανίστε τα κρεμμύδια. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 6 9

Βήμα 6 Βήμα 6 Βήμα 6

Ιδανικά ψήστε τα μπιφτέκια σας στο μπάρμπεκιου διαφορετικά, περάστε τα από ένα τηγάνι με δυνατή φωτιά και ελάχιστο ελαιόλαδο για να πάρουν χρώμα και τελειώστε το ψήσιμο τους σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 7 9

Βήμα 7 Βήμα 7 Βήμα 7

Πέντε λεπτά πριν τα αποσύρετε, τοποθετήστε στην πάνω τους πλευρά το κατσικίσιο τυρί.

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 8 9

Βήμα 8 Βήμα 8 Βήμα 8

Ζεστάνετε τα ψωμάκια στο γκριλ ή στο φούρνο και συνθέστε τα μπέργκερ.

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 9 9

Βήμα 9 Βήμα 9 Βήμα 9

Σερβίρετε με τα τηγανιτά κρεμμύδια και τη σος bbq.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

15 + 1 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Εύκολο
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Βραδινό ραντεβού
  • Υψηλό σε πρωτεΐνες
  • Αμερικάνικη
  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης