Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Ανοιχτή Πίτα Με Μοσχαράκι Και Τυρί Κρέμα

Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

(0)
179 λεπτά

Συστατικά

4 Μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  γρ.
Μοσχαράκι μαγειρεμένο κοκκινιστό που περίσσεψε
1  κύβος
MAGGI Ζωμός Βοδινό
0.5 
Πράσο
150  γρ.
Τυρί κρέμα
1  φλιτζάνι
Μοτσαρέλα τριμμένη
250  γρ.
Αλεύρι
150  γρ.
Νερό
1 
Μαγιά ξερή
1  κ.γλ.
Αλάτι
1  κ.σ.
Ελαιόλαδο
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
76.8 g
Ενέργεια
888.3 kcal
Λιπαρά
48.8 g
Πρωτεΐνες
33.7 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

179 λεπτά
  • Βήμα 1

    6 λεπτά
    Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε όλα τα υλικά για τη ζύμη και ανακατέψτε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο ζυμαράκι. Αν είναι στεγνό προσθέστε λίγο νερό, ενώ αν κολλάει στα χέρια σας ρίξτε λίγο αλεύρι.
  • Βήμα 2

    2 λεπτά
    Δώστε σχήμα μπάλας στο ζυμάρι και λαδώστε με τα χέρια σας όλη την επιφάνειά του.
  • Βήμα 3

    120 λεπτά
    Αφήστε το ζυμάρι μέσα στο μπολ που ζυμώσατε φροντίζοντας να υπάρχει χώρος να εκτονωθεί. Σκεπάστε με μια πετσέτα ή μεμβράνη το μπολ και αφήστε στην άκρη για 2 ώρες μέχρι να φουσκώσει.
  • Βήμα 4

    15 λεπτά
    Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε το μοσχαράκι με τη σάλτσα του και δώστε μια βράση. Ρίξτε τον κύβο βοδινού MAGGI και όταν είναι ζεστό το κρέας χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι σπάστε το σε ίνες.
  • Βήμα 5

    10 λεπτά
    Ρίξτε αρκετό αλεύρι στον πάγκο και απλώστε το ζυμαράκι χρησιμοποιώντας τα χέρια σας και τον πλάστη για να το ανοίξετε. Ανοίξτε στο μέγεθος του ταψιού που θα ψήσετε και στρώστε το στο σκεύος.
  • Βήμα 6

    7 λεπτά
    Προθερμάνετε τον φούρνο στη μέγιστη θερμοκρασία σε πρόγραμμα πάνω και κάτω αντίσταση.
  • Βήμα 7

    4 λεπτά
    Απλώστε το κρέας στην επιφάνεια της ζύμης, μοιράστε το τυρί κρέμα σε μικρές κουταλιές επάνω από την πίτα, πασπαλίστε με τη μοτσαρέλα και τέλος το λεπτοκομμένο πράσο.
  • Βήμα 8

    15 λεπτά
    Τοποθετήστε στη μέση του φούρνου και ψήστε. Αφού η ανοιχτή πίτα πάρει το χρώμα που σας ικανοποιεί κλείστε τον φούρνο και σερβίρετε.
Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

Βήμα 1 8

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε όλα τα υλικά για τη ζύμη και ανακατέψτε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο ζυμαράκι. Αν είναι στεγνό προσθέστε λίγο νερό, ενώ αν κολλάει στα χέρια σας ρίξτε λίγο αλεύρι.

Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

Βήμα 2 8

Δώστε σχήμα μπάλας στο ζυμάρι και λαδώστε με τα χέρια σας όλη την επιφάνειά του.

Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

Βήμα 3 8

Αφήστε το ζυμάρι μέσα στο μπολ που ζυμώσατε φροντίζοντας να υπάρχει χώρος να εκτονωθεί. Σκεπάστε με μια πετσέτα ή μεμβράνη το μπολ και αφήστε στην άκρη για 2 ώρες μέχρι να φουσκώσει.

Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

Βήμα 4 8

Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε το μοσχαράκι με τη σάλτσα του και δώστε μια βράση. Ρίξτε τον κύβο βοδινού MAGGI και όταν είναι ζεστό το κρέας χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι σπάστε το σε ίνες.

Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

Βήμα 5 8

Ρίξτε αρκετό αλεύρι στον πάγκο και απλώστε το ζυμαράκι χρησιμοποιώντας τα χέρια σας και τον πλάστη για να το ανοίξετε. Ανοίξτε στο μέγεθος του ταψιού που θα ψήσετε και στρώστε το στο σκεύος.

Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

Βήμα 6 8

Προθερμάνετε τον φούρνο στη μέγιστη θερμοκρασία σε πρόγραμμα πάνω και κάτω αντίσταση.

Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

Βήμα 7 8

Απλώστε το κρέας στην επιφάνεια της ζύμης, μοιράστε το τυρί κρέμα σε μικρές κουταλιές επάνω από την πίτα, πασπαλίστε με τη μοτσαρέλα και τέλος το λεπτοκομμένο πράσο.

Ανοιχτή πίτα με μοσχαράκι και τυρί κρέμα

Βήμα 8 8

Τοποθετήστε στη μέση του φούρνου και ψήστε. Αφού η ανοιχτή πίτα πάρει το χρώμα που σας ικανοποιεί κλείστε τον φούρνο και σερβίρετε.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

3 + 11 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Με κρέας
  • Ελληνική
  • Αποφάγια
  • Δεκατιανό
  • Κύριο πιάτο
  • Από το φούρνο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Οικογενειακά γεύματα
  • Μεσημεριανό

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Ανοιχτή πίτα μπριάμ

    Ανοιχτή πίτα μπριάμ

    80 λεπτά Δύσκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης