Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Μπακαλιάρος με σκορδαλιά
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Μπακαλιάρος με Σκορδαλιά

Μπακαλιάρος με σκορδαλιά

(0)
80 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

4 Μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  κιλό
Φιλέτο μπακαλιάρου
3 
Σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
3  φέτες
Ψωμί του τοστ
5  κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 
Λεμόνι χυμός
1  κ.σ.
Μαΐντανός, φρέσκος
1  Συσκευασία
MAGGI Πουρές Πατάτας
800  mL
Γάλα
0.5  Συσκευασία
Μαγιά ξερή
1  φλιτζάνι
Αλεύρι
1  φλιτζάνι
Νερό
1 
Κρόκος αυγού
0.25  κ.γλ.
Αλάτι
1  κ.γλ.
Ξύδι
1  κ.σ.
Ελαιόλαδο
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
73.7 g
Ενέργεια
755.2 kcal
Λιπαρά
24.5 g
Εδώδιμες Ίνες
5.4 g
Πρωτεΐνες
56.8 g
Σάκχαρα
12.3 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

80 λεπτά
  • Βήμα 1

    40 λεπτά
    Ρίξτε όλα τα υλικά για το κουρκούτι σε ένα μπολ, δηλαδή τη μαγιά, το αλεύρι, το νερό, τον κρόκο αβγού, το αλάτι, το ξίδι & το ελαιόλαδο, και ανακατέψτε καλά με ένα σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί ένας παχύρρευστος χυλός. Σκεπάστε και αφήστε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  • Βήμα 2

    10 λεπτά
    Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα με το τριμμένο σκόρδο και τοποθετήστε σε δυνατή φωτιά μέχρι να βράσει.
  • Βήμα 3

    5 λεπτά
    Αποσύρετε από την εστία και ρίξτε μέσα μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI (125γρ.). Ανακατέψτε καλά και προσθέστε το ψωμί (καλά τριμμένο), 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, τον χυμό λεμόνι, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και αλάτι.
  • Βήμα 4

    5 λεπτά
    Ανακατέψτε και αφήστε στην άκρη.
  • Βήμα 5

    5 λεπτά
    Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε ½ λίτρο ηλιέλαιο και ½ λίτρο ελαιόλαδο. Περάστε τα φιλέτα μπακαλιάρου από το αλεύρι και αμέσως από το κουρκούτι.
  • Βήμα 6

    15 λεπτά
    Τηγανίστε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρει έντονο χρώμα το κουρκούτι. Μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν τα λάδια και σερβίρετε με την σκορδαλιά.
Μπακαλιάρος με σκορδαλιά

Βήμα 1 6

Ρίξτε όλα τα υλικά για το κουρκούτι σε ένα μπολ, δηλαδή τη μαγιά, το αλεύρι, το νερό, τον κρόκο αβγού, το αλάτι, το ξίδι & το ελαιόλαδο, και ανακατέψτε καλά με ένα σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί ένας παχύρρευστος χυλός. Σκεπάστε και αφήστε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

Μπακαλιάρος με σκορδαλιά

Βήμα 2 6

Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα με το τριμμένο σκόρδο και τοποθετήστε σε δυνατή φωτιά μέχρι να βράσει.

Μπακαλιάρος με σκορδαλιά

Βήμα 3 6

Αποσύρετε από την εστία και ρίξτε μέσα μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI (125γρ.). Ανακατέψτε καλά και προσθέστε το ψωμί (καλά τριμμένο), 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, τον χυμό λεμόνι, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και αλάτι.

Μπακαλιάρος με σκορδαλιά

Βήμα 4 6

Ανακατέψτε και αφήστε στην άκρη.

Μπακαλιάρος με σκορδαλιά

Βήμα 5 6

Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε ½ λίτρο ηλιέλαιο και ½ λίτρο ελαιόλαδο. Περάστε τα φιλέτα μπακαλιάρου από το αλεύρι και αμέσως από το κουρκούτι.

Μπακαλιάρος με σκορδαλιά

Βήμα 6 6

Τηγανίστε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρει έντονο χρώμα το κουρκούτι. Μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν τα λάδια και σερβίρετε με την σκορδαλιά.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

1 + 4 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Υψηλό σε πρωτεΐνες
  • Οικογενειακά γεύματα
  • Χαμηλή ζάχαρη
  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης