Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Καθαρίστε τα φασολάκια κόβοντας τις άκρες τους και τραβώντας την ίνα από το πλάι τους αν υπάρχει.
Ξεπλύνετε με αρκετό νερό και κόψτε στη μέση. Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
Όταν μαραθεί προσθέστε το σκόρδο και τις τομάτες κομμένες στα έξι.
Όταν μαραθεί η τομάτα με μια λαβίδα αφαιρέστε τις φλούδες της και ύστερα σπάστε την σε μικρότερα κομμάτια με μια κουτάλα.
Προσθέστε χοντροκομμένες τις πατάτες, τα φασολάκια, τον μισό δυόσμο, τον κύβο λαχανικών MAGGI και ένα ποτήρι νερό.
Μαγειρέψτε χωρίς καπάκι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και να εξατμιστούν τα υγρά.
Προσθέστε το ελαιόλαδο, το πιπέρι φρεσκοτριμμένο και τον υπόλοιπο δυόσμο.
Ανακατέψτε ανακινώντας την κατσαρόλα και όχι με κουτάλα.
Μαγειρέψτε για ακόμη 5 λεπτά και αποσύρετε από την εστία.
Τα φασολάκια είναι έτοιμα για σερβίρισμα με φέτα και ζεστό ψωμί.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Σχόλια 0