Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σοτάρετε τα κρεμμύδια για 3 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε το σέλερι με το σκόρδο. Αφήστε για ακόμη 5 λεπτά και ρίξτε τις τομάτες, τον πελτέ και τον κύβο λαχανικών MAGGI.
Όταν μαλακώσουν οι τομάτες και γλασάρει η σάλτσα ρίξτε τα φασόλια, βάλτε νερό ίσα που να τα σκεπάσει, ½ ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο και δώστε μια βράση.
Βήμα 3
60 λεπτά
Μεταφέρετε σε ένα ταψί για τον φούρνο, σκεπάστε με αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα και ψήστε στους 170°C για περίπου 45 λεπτά.
Όταν τα φασόλια έχουν μαλακώσει, βγάλτε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για ακόμη 15 λεπτά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα επιφανειακά. Πασπαλίστε με μαϊντανό & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρετε.
Βήμα 1
3
Μουλιάστε σε νερό τα φασόλια για 3 με 4 ώρες.
Βήμα 2
3
Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σοτάρετε τα κρεμμύδια για 3 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε το σέλερι με το σκόρδο. Αφήστε για ακόμη 5 λεπτά και ρίξτε τις τομάτες, τον πελτέ και τον κύβο λαχανικών MAGGI.
Όταν μαλακώσουν οι τομάτες και γλασάρει η σάλτσα ρίξτε τα φασόλια, βάλτε νερό ίσα που να τα σκεπάσει, ½ ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο και δώστε μια βράση.
Βήμα 3
3
Μεταφέρετε σε ένα ταψί για τον φούρνο, σκεπάστε με αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα και ψήστε στους 170°C για περίπου 45 λεπτά.
Όταν τα φασόλια έχουν μαλακώσει, βγάλτε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για ακόμη 15 λεπτά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα επιφανειακά. Πασπαλίστε με μαϊντανό & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρετε.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0