Κόψτε το αβοκάντο στη μέση οριζόντια περιμετρικά του κουκουτσιού. Με τα χέρια στρίψτε το αβοκάντο και χωρίστε το στα δύο.
Βήμα 2
3 λεπτά
Αφαιρέστε το κουκούτσι και με ένα κουτάλι αφαιρέστε τη σάρκα και βάλτε τη σε ένα μπολ. Με ένα πιρούνι ή στο μούλτι σπάστε το αβοκάντο. Αν θέλετε μπορείτε να αφήσετε και μερικά χοντρά κομμάτια ή να το κάνετε όσο λείο θέλετε.
Βήμα 3
5 λεπτά
Ψιλοκόψτε πάρα πολύ καλά το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέστε το κύμινο, την Νοστιμιά MAGGI και το ελαιόλαδο.
Βήμα 4
8 λεπτά
Κόψτε τη ντομάτα στη μέση, αφαιρέστε με ένα κουτάλι τα σπόρια και κόψτε σε κυβάκια 2 x 2 εκ.
Βήμα 5
2 λεπτά
Τα προσθέτετε όλα μαζί στο μπολ με το αβοκάντο.
Βήμα 6
2 λεπτά
Προσθέστε τα αρωματικά, το χυμό και το ξύσμα από το λάιμ & τα φυστίκια και τα ανακατεύετε.
Βήμα 7
2 λεπτά
Σερβίρετε το γουακαμόλε με έξτρα κρεμμύδι και ντομάτα και βέβαια με νάτσος.
Βήμα 1
7
Κόψτε το αβοκάντο στη μέση οριζόντια περιμετρικά του κουκουτσιού. Με τα χέρια στρίψτε το αβοκάντο και χωρίστε το στα δύο.
Βήμα 2
7
Αφαιρέστε το κουκούτσι και με ένα κουτάλι αφαιρέστε τη σάρκα και βάλτε τη σε ένα μπολ. Με ένα πιρούνι ή στο μούλτι σπάστε το αβοκάντο. Αν θέλετε μπορείτε να αφήσετε και μερικά χοντρά κομμάτια ή να το κάνετε όσο λείο θέλετε.
Βήμα 3
7
Ψιλοκόψτε πάρα πολύ καλά το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέστε το κύμινο, την Νοστιμιά MAGGI και το ελαιόλαδο.
Βήμα 4
7
Κόψτε τη ντομάτα στη μέση, αφαιρέστε με ένα κουτάλι τα σπόρια και κόψτε σε κυβάκια 2 x 2 εκ.
Βήμα 5
7
Τα προσθέτετε όλα μαζί στο μπολ με το αβοκάντο.
Βήμα 6
7
Προσθέστε τα αρωματικά, το χυμό και το ξύσμα από το λάιμ & τα φυστίκια και τα ανακατεύετε.
Βήμα 7
7
Σερβίρετε το γουακαμόλε με έξτρα κρεμμύδι και ντομάτα και βέβαια με νάτσος.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0