Αυτό το πιάτο έγινε για 3 εδώ
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών
Βάλτε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε τα χοιρινά φιλέτα ολόκληρα μέχρι να πάρουν έντονο καφέ χρώμα.
Μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου και ψήστε για άλλα 10-12 λεπτά.
Σε ένα κατσαρολάκι προσθέστε 400 ml νερό, τον κύβο βοδινού MAGGI, τα τοματίνια κομμένα στη μέση, μέλι, μουστάρδα και πάπρικα.
Βράστε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά και αποσύρετε από την εστία. Προσθέστε το βούτυρο κρύο και αφήστε στην άκρη.
Ετοιμάστε το πουρέ MAGGI ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
Βγάλτε το ψαρονέφρι από το φούρνο και αφήστε για 10 λεπτά πάνω σε ένα δίσκο.
Κόψτε το χοιρινό φιλέτο σε φέτες και σερβίρετε μαζί με τον πουρέ και την σάλτσα.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Show more recipes
Σχόλια 0