Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Βάζετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να κάψει.
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και τπροσθέστε το στο τηγάνι μαζί με 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.
Ψιλοκόψτε το σκόρδο και προσθέστε το και αυτό μέσα στο τηγάνι. Αφήστε το μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
Κόψτε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και προσθέστε τα στο τηγάνι. Περιμένετε μέχρι να πάρουν τα μανιτάρια ωραίο χρώμα, περίπου 3-4 λεπτά.
Στη συνέχεια σβήστε με λευκό κρασί και περιμένετε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ. Παράλληλα, ετοιμάστε το κοτόπουλο και κόψτε το σε κομμάτια των 2 εκατοστών.
Όταν τα μανιτάρια είναι έτοιμα, αφαιρέστε από το τηγάνι και αφήστε τα στην άκρη.
Ρίξτε στο ίδιο τηγάνι 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και τα κομμάτια από το κοτόπουλο.
Μόλις πάρει χρώμα το κοτόπουλο (1-2 λεπτά) προσθέστε στο τηγάνι τα μανιτάρια, το νερό, την κρέμα γάλακτος και τις 2 κοφτές κουταλιές της σούπας MAGGI Υγρό ζωμό κοτόπουλου και ανακατέψτε ελαφρά.
Αφήστε για 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Το κοτόπουλο αλά κρεμ από τον Άκη Πετρετζίκη είναι έτοιμο για σερβίρισμα με ρύζι μπασμάτι και μυρωδικά της αρεσκείας σας.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Σχόλια 0