Καθαρίστε καλά και πλύνετε όλα τα λαχανικά εκτός από τα μανιτάρια τα οποία θα τα καθαρίσετε με ένα βρεγμένο πανί.
Βήμα 2
6 λεπτά
Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε χοντροκομμένα με λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, σέλερι και τα καρότα μέχρι να μαραθούν.
Βήμα 3
40 λεπτά
Προσθέστε τις τομάτες χοντροκομμένες, ½ ποτήρι νερό, τον κύβο βοδινού MAGGI και μαγειρέψτε για 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 4
6 λεπτά
Περάστε τη σάλτσα από το μίξερ μέχρι να γίνει "κρέμα".
Βήμα 5
8 λεπτά
Κόψτε το μοσχάρι σε λεπτές φέτες και τα μανιτάρια στα τέσσερα, ρίξτε στη σάλτσα 5 λεπτά πριν το τέλος.
Βήμα 6
10 λεπτά
Βράστε τις παπαρδέλες για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία, σουρώστε και μεταφέρετε απευθείας μέσα στη σάλτσα. Προσθέστε το θυμάρι, το τυρί και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατέψτε απαλά και σερβίρετε άμεσα.
Βήμα 1
6
Καθαρίστε καλά και πλύνετε όλα τα λαχανικά εκτός από τα μανιτάρια τα οποία θα τα καθαρίσετε με ένα βρεγμένο πανί.
Βήμα 2
6
Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε χοντροκομμένα με λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, σέλερι και τα καρότα μέχρι να μαραθούν.
Βήμα 3
6
Προσθέστε τις τομάτες χοντροκομμένες, ½ ποτήρι νερό, τον κύβο βοδινού MAGGI και μαγειρέψτε για 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 4
6
Περάστε τη σάλτσα από το μίξερ μέχρι να γίνει "κρέμα".
Βήμα 5
6
Κόψτε το μοσχάρι σε λεπτές φέτες και τα μανιτάρια στα τέσσερα, ρίξτε στη σάλτσα 5 λεπτά πριν το τέλος.
Βήμα 6
6
Βράστε τις παπαρδέλες για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία, σουρώστε και μεταφέρετε απευθείας μέσα στη σάλτσα. Προσθέστε το θυμάρι, το τυρί και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατέψτε απαλά και σερβίρετε άμεσα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0