Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών
Ζητήστε από τον ψαρά να φιλετάρει και να καθαρίσει τις τσιπούρες.
Σε μια κατσαρόλα ρίξτε 3 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, τα καρότα και το σέλερι μέχρι να μαραθούν για περίπου 10 λεπτά.
Προσθέστε τον πελτέ και ύστερα τις τομάτες χοντροκομμένες.
Ρίξτε 2 λίτρα νερό, προσθέστε το ψάρι, τους κύβους λαχανικών MAGGI και μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα σε χαμηλή φωτιά.
Αφαιρέστε τα κόκαλα από το ψάρι με μια τσιμπίδα και περάστε την υπόλοιπη σούπα από το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Επαναφέρετε στην κατσαρόλα και προσθέστε το σαφράν, το χυμό λεμόνι και τα φιλέτα από το ψάρι.
Mαγειρέψτε για ακόμη 5 λεπτά, ρίξτε το βούτυρο και σκεπάστε τη. Μετά από 10 λεπτά η ψαρόσουπα με τσιπούρα είναι έτοιμη για σερβίρισμα!
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Show more recipes
Σχόλια 0