Βγάλτε το κοτσάνι από τις τομάτες και κόψτε στα 6 κυδωνάτα, απλώστε τις σε ένα ταψί με την πλευρά της φλούδας προς τα επάνω και πασπαλίστε με τη ρίγανη, το αλάτι, τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο.
Βήμα 2
25 λεπτά
Ρίξτε μέσα στο ταψί το σκόρδο σπασμένο και το φύλλο δάφνης. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 25 λεπτά.
Βήμα 3
10 λεπτά
Αφήστε να χλιαρώσουν, ξεφλουδίστε και χοντροκόψτε. Κρατήστε τα υγρά που θα μείνουν από το ψήσιμο για να τα χρησιμοποιήσετε στη σάλτσα για τα ζυμαρικά.
Βήμα 4
5 λεπτά
Βάλτε σε ένα τηγάνι ελάχιστο ελαιόλαδο, βγάλτε τη μεμβράνη από τα λουκάνικα και ψιλοκόψτε. Τέλος, σοτάρετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Βήμα 5
10 λεπτά
Προσθέστε την ψητή τομάτα, τα υγρά τους και τον κύβο λαχανικών MAGGI. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά ενώ παράλληλα βράζετε τα ζυμαρικά για 1 λεπτό λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους.
Βήμα 6
10 λεπτά
Μεταφέρετε τα ριγγατόνι στο σκεύος με τη σάλτσα και μαγειρέψτε μέχρι να δέσει η σάλτσα (αν χρειαστεί υγρασία προσθέστε νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών).
Βήμα 7
5 λεπτά
Τέλος, ρίξτε το τυρί, 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, πιπέρι και φρέσκια ρίγανη. Σερβίρετε άμεσα τα ριγγατόνι και απολαύστε.
Βήμα 1
7
Βγάλτε το κοτσάνι από τις τομάτες και κόψτε στα 6 κυδωνάτα, απλώστε τις σε ένα ταψί με την πλευρά της φλούδας προς τα επάνω και πασπαλίστε με τη ρίγανη, το αλάτι, τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο.
Βήμα 2
7
Ρίξτε μέσα στο ταψί το σκόρδο σπασμένο και το φύλλο δάφνης. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 25 λεπτά.
Βήμα 3
7
Αφήστε να χλιαρώσουν, ξεφλουδίστε και χοντροκόψτε. Κρατήστε τα υγρά που θα μείνουν από το ψήσιμο για να τα χρησιμοποιήσετε στη σάλτσα για τα ζυμαρικά.
Βήμα 4
7
Βάλτε σε ένα τηγάνι ελάχιστο ελαιόλαδο, βγάλτε τη μεμβράνη από τα λουκάνικα και ψιλοκόψτε. Τέλος, σοτάρετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Βήμα 5
7
Προσθέστε την ψητή τομάτα, τα υγρά τους και τον κύβο λαχανικών MAGGI. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά ενώ παράλληλα βράζετε τα ζυμαρικά για 1 λεπτό λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους.
Βήμα 6
7
Μεταφέρετε τα ριγγατόνι στο σκεύος με τη σάλτσα και μαγειρέψτε μέχρι να δέσει η σάλτσα (αν χρειαστεί υγρασία προσθέστε νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών).
Βήμα 7
7
Τέλος, ρίξτε το τυρί, 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, πιπέρι και φρέσκια ρίγανη. Σερβίρετε άμεσα τα ριγγατόνι και απολαύστε.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0